Infobar picony

Moderátor: Moderátoři

Příspěvky: 13
Registrován: 20 úno 2018 12:59

Infobar picony

Příspěvekod Paul2081 » 25 led 2019 12:47

AEE36435-7BDA-4782-A459-F22F38EB3DDD.jpeg

Zdravím, potřeboval bych malou nápovědu. Nedaří se mě dostat picony stanic do infobaru na levé straně.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2914
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Infobar picony

Příspěvekod shamann » 25 led 2019 14:16

menu - nastavenia - nastavenia FHDG17 - ponuka stahovania a stiahnut napr. picon cierne pre sat 23.5E, skylink atd. vsetko co potrebujes

Příspěvky: 13
Registrován: 20 úno 2018 12:59

Re: Infobar picony

Příspěvekod Paul2081 » 25 led 2019 15:24

shamann píše:menu - nastavenia - nastavenia FHDG17 - ponuka stahovania a stiahnut napr. picon cierne pre sat 23.5E, skylink atd. vsetko co potrebujes


Díky

Příspěvky: 13
Registrován: 20 úno 2018 12:59

Re: Infobar picony

Příspěvekod Paul2081 » 26 led 2019 14:25

Paul2081 píše:
shamann píše:menu - nastavenia - nastavenia FHDG17 - ponuka stahovania a stiahnut napr. picon cierne pre sat 23.5E, skylink atd. vsetko co potrebujes


Díky

Tak jsem se dnes k tomu dostal ,stáhl jsem picony 50x30 a to pro 13 E,19,2E,23,5E a 28,2E. Restart a opět prázdné okno na infobaru. Kde dělám chybu?

Příspěvky: 1
Registrován: 01 pro 2015 14:59
Bydliště: Litovel

Re: Infobar picony

Příspěvekod juandon » 26 led 2019 14:37

Musíš picony né 50 na 30

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2914
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Infobar picony

Příspěvekod shamann » 26 led 2019 16:09

Paul2081 píše:Tak jsem se dnes k tomu dostal ,stáhl jsem picony 50x30 a to pro 13 E,19,2E,23,5E a 28,2E. Restart a opět prázdné okno na infobaru. Kde dělám chybu?


picony 50x30 su realne dnes takmer neporebne, ponechal som ich na stiahnutie ak to niekto potrebuje vyuzit vo vybere kanalov

infobar pouziva "picon" teda ako som pisal ak prefereujes cierne, stiahni "picon cierne" ak biele tak biele

Příspěvky: 13
Registrován: 20 úno 2018 12:59

Re: Infobar picony

Příspěvekod Paul2081 » 26 led 2019 18:51

shamann píše:
Paul2081 píše:Tak jsem se dnes k tomu dostal ,stáhl jsem picony 50x30 a to pro 13 E,19,2E,23,5E a 28,2E. Restart a opět prázdné okno na infobaru. Kde dělám chybu?


picony 50x30 su realne dnes takmer neporebne, ponechal som ich na stiahnutie ak to niekto potrebuje vyuzit vo vybere kanalov

infobar pouziva "picon" teda ako som pisal ak prefereujes cierne, stiahni "picon cierne" ak biele tak biele

Shamann díky, je to v pohodě.


Zpět na Full HD Glass17

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron