Plugin CSFD

Moderátor: Moderátoři

Příspěvky: 219
Registrován: 12 kvě 2015 15:04

Plugin CSFD

Příspěvekod Pavel » 06 lis 2017 13:47

po přeinstalování tohoto pluginu se mi už v nahraných pořadech nezobrazuje dole modrá ikona CSFD viz. screen příloha 1 a 2, jako tomu je třeba v EPG viz. screen příloha 3, když zmáčknu modré tlačítko na dálkovém ovládači, tak to hlásí chybu viz. screen příloha 4, poradíte někdo co s tím?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3400
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Plugin CSFD

Příspěvekod shamann » 06 lis 2017 19:03

skus napisat autorovi, myslim ze v popise ma uvedeny e-mail

Příspěvky: 219
Registrován: 12 kvě 2015 15:04

Re: Plugin CSFD

Příspěvekod Pavel » 06 lis 2017 20:46

nejdříve jsem napsal na tvplugins.cz kam chodí autor (petrkl12) a kam dává nejnovější plugin CSFD, ale bohužel tam nereaguje, taky má plugin CSFD několik měsíců dost chyb, a aktualizace cca půl roku žádná, autor asi nemá čas? nebo možná ještě něco horšího? tak proto jsem to napsal i sem, ty si chytrá hlavička, tak jsem mysle jestli tě něco nenapadne co s tím?

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3400
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Plugin CSFD

Příspěvekod shamann » 07 lis 2017 20:21

osobne nepouzivam tento plugin a nechcem zasahovat do kodu, skus napisat autorovi na e-mail

Příspěvky: 26
Registrován: 20 úno 2015 14:43

Re: Plugin CSFD

Příspěvekod libco » 20 lis 2017 07:58


Příspěvky: 14
Registrován: 05 pro 2014 23:23

Re: Plugin CSFD

Příspěvekod pechy » 21 bře 2020 19:53

Zdravím , funguje prosím někomu Plugin CSFD (e2.5) , od včera mi nejde připojit , jen jestli je chyba u mne,nebo je nejaká změna?
Děkuji za info.

Příspěvky: 219
Registrován: 12 kvě 2015 15:04

Re: Plugin CSFD

Příspěvekod Pavel » 22 bře 2020 11:45

rada z jiného fóra "Pokiaľ vám nefunguje Plugin CSFD treba nastaviť - Metoda sťahovania informácií z CSFD : Urllib2"

Příspěvky: 14
Registrován: 05 pro 2014 23:23

Re: Plugin CSFD

Příspěvekod pechy » 22 bře 2020 22:40

Pavel píše:rada z jiného fóra "Pokiaľ vám nefunguje Plugin CSFD treba nastaviť - Metoda sťahovania informácií z CSFD : Urllib2"


Můžeš mi prosím poradit ,kde se dá Urllib2,přenastavit? (cesta,printScr ...)

Děkuji za ochotu.

Příspěvky: 14
Registrován: 05 pro 2014 23:23

Re: Plugin CSFD

Příspěvekod pechy » 23 bře 2020 18:10

Dekuji za radu je to v nastavení,předtim jsem to přehlédl -overeno funguje.Moc díky.


Zpět na Plugins

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků