FHDGlass17 ver.3.11

Moderátor: Moderátoři

Příspěvky: 37
Registrován: 23 lis 2016 17:09

FHDGlass17 ver.3.11

Příspěvekod slávista » 01 lis 2019 20:35

Od té doby nejde počasí/do včerejška ok/,infobar 62 je nepoužitelný/roztáhnutý a fláknutý dolu/ a žádná konfigurace tv to nespraví.
Jné infobary jsou ok

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3115
Registrován: 21 lis 2014 19:53

Re: FHDGlass17 ver.3.11

Příspěvekod shamann » 02 lis 2019 07:50

pocasie funguje korektne stale, ziadne upravy v pocasi medzi 3.11 a 3.05 neboli, skus zmenit nastavenie mesta v pocasi, resp. providera

infobar 62 - zobrazenie je ok ak je TV nastavena na zobrazovanie celeho obrazu (overscan/oversize) a nastavuje sa v TV ak to TV podporuje, v dalsom update vratim upravu spat zatial pouzi G17screens.py z prilohy a prepis v:

Kód: Vybrat vše
/usr/lib/enigma2/python/Screens/


a restart GUI
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Příspěvky: 37
Registrován: 23 lis 2016 17:09

Re: FHDGlass17 ver.3.11

Příspěvekod slávista » 02 lis 2019 08:20

shamann píše:pocasie funguje korektne stale, ziadne upravy v pocasi medzi 3.11 a 3.05 neboli, skus zmenit nastavenie mesta v pocasi, resp. providera

infobar 62 - zobrazenie je ok ak je TV nastavena na zobrazovanie celeho obrazu (overscan/oversize) a nastavuje sa v TV ak to TV podporuje, v dalsom update vratim upravu spat zatial pouzi G17screens.py z prilohy a prepis v:

Kód: Vybrat vše
/usr/lib/enigma2/python/Screens/


a restart GUI

Díky za vysvětlení-počasí ať zadám jakékoliv místo/praha-kolín-b-b-bratislava/ a dám providera jiného tak pořád to hlásí chybu a pokus o opravu není.
skusím to znovu.
infobar jsem zatím dal tuším č.73.
v nouzi použiji 56tku

Příspěvky: 37
Registrován: 23 lis 2016 17:09

Re: FHDGlass17 ver.3.11

Příspěvekod slávista » 02 lis 2019 12:39

Hodinu jsem dělal počasí-nejde-zadám název potvrdím providera a píše to není defilován woied.
šlo to do té doby co jsem přešel na novou verzi.a to jsem skoušel vše možné i nemožné.
než se rozčilovat že to nejde tak to vemu přes hbbtv/čt/,je to zdouhavější ale tam to funguje.

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3115
Registrován: 21 lis 2014 19:53

Re: FHDGlass17 ver.3.11

Příspěvekod shamann » 02 lis 2019 16:03

posli mi hdg17.conf ...

pocasie funguje normalne - posledna zmena/uprava bola v 5.2019 odvtedy ziadna zmena v kode pocasia

pouzivas vlastne definovane mesta(my_city_Code.txt) alebo default FHDG(city_Code.txt)? ak je chybove hlasenie "nie je definovane woeid", mas nastavene: provider YAHOO, ale mesto pre MSN

skus zmenit nastavenie providera na MSN, spust "najdi mesto" - vyhladaj mesto/a pre MSN a uloz, po navrate v moznostiach vyberu mesta budes mat tie, ktore si vyhladal a ulozil, zvol niektore a uloz nastavenia - po ulozeni mi posli hdg17.conf

chybove hlasenie "nie je definovane woeid" nemozes dostat v pripade ak mas zvoleneho providera MSN

inak teraz som skusal oboch a funguju obaja ...

Příspěvky: 37
Registrován: 23 lis 2016 17:09

Re: FHDGlass17 ver.3.11

Příspěvekod slávista » 02 lis 2019 20:16

ok skusím to.
ale nic jsem nedělal a fungovalo to do do změny na 3.11 takže je to zajímavé.
stáhnul jsem aktualizace -restart systemu a aniž bych s počasím něco dělal tak to nejde-OPAKUJI nic jsem nedělal tak proč to nejde aniž bych zasahoval do systemu.
CELÝ TO PŘEKOPU A začnu odznova a když to nepůjde tak se nezblázním.

Příspěvky: 37
Registrován: 23 lis 2016 17:09

Re: FHDGlass17 ver.3.11

Příspěvekod slávista » 02 lis 2019 20:21

zadám město-potvrdím providera/msn/a pořád je ta hláška
Všecno smažu-zadám město potvrdím providera/yaaho/ a to samé.
Opakuji-stalo se to po aktualizaci!!
Do té doby to normálně chodilo, nepude to tak to půjde přes hbbtv čt ale je to zdlouhavé.

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3115
Registrován: 21 lis 2014 19:53

Re: FHDGlass17 ver.3.11

Příspěvekod shamann » 02 lis 2019 22:48

toto hovori o probleme - ak das provider MSN a ulozis - musi dojst k restartu gui, ale pri vyvolani pocasia nemoze dojst k hlaseniu o chybajucom woeid! a teda nemas realne aktivovany MSN, je mozne, ze ti blbne image a neuklada zmeny, odloz si zalohu aktualneho image a skus nainstalovat znova vsetko - ako pisem je nemozne dostat hlasku o chybajucom woeid ak je MSN nastaveny ako provider

Příspěvky: 37
Registrován: 23 lis 2016 17:09

Re: FHDGlass17 ver.3.11

Příspěvekod slávista » 03 lis 2019 06:48

Včera jsem dělal vše možné i nemožné-nejde to.
šlo to do té doby než jsem provedl aktualizaci.
je ale zajímavé že jsem rozchodil rozšířené počasí.
jaký je provider?
taktéž jsem uvažoval o rozhozeném image ale to se muselo stát s NOVOU aktualizací.
Až bude čas tak to skusím znova.
Dík

P.S.uprav prosím zde čas je STŘEDOEVROPSKÝ.

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3115
Registrován: 21 lis 2014 19:53

Re: FHDGlass17 ver.3.11

Příspěvekod shamann » 03 lis 2019 08:31

aktualizacia ti nesposobi "rozhodenie" image je to bezna standardna funkcia - skor len sa zvyraznila chyba v tvojom image, nic viac
ze ti ide rozsirene pocasie nie je nic "zvlastne" funguje normalne ako aj ostatne funkcie, rozsirene pocasie pouziva samostatneho providera - accuweather

Příspěvky: 7
Registrován: 11 čer 2015 22:47

Re: FHDGlass17 ver.3.11

Příspěvekod stano75 » 05 lis 2019 21:49

stiahni 3.13 uz to shamann opravil

Příspěvky: 37
Registrován: 23 lis 2016 17:09

Re: FHDGlass17 ver.3.11

Příspěvekod slávista » 06 lis 2019 16:57

shamann-děkujeme vše chodí jak má-oba provideři OK!! :)
Za infobar taktéž dík.


Zpět na Full HD Glass17

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron