dr.eam píše:mne napr. záloha z VU ultimo4k celkom nefunguje ked som ju dal do DM920,
napr. mám rovnaké verzie HDG a v DM920 mám aj položku animácie piconov v info baner vo VU nie...
funguje spravne..., FHDG automaticky rozpoznava moznosti, ktore ma HW a aktualne image a podla toho niektore moznosti znepristupni alebo spristupni dalsie
konkretne kapitola animacie je vo vu+ nedostupne kedze ziaden image nepodporuje "single object animation", vu+ vie animovat len cely screen ale nevie animovat lubovolny objekt
dr.eam píše:...ale zase v DM mi nefunguje pri kliknutí na tlač OK to, že mi neukáže infolištu na cca 5 sec , ale len krátko preblikne.
môže to byť tým že v DM mám OE2.5 ?
Ď.
problem o ktorom som uz viackrat pisal... riadenie tlacidla OK prebera GP3/4, pokial chces aby v FHDG fungoval infobar korektne po stlaceni OK, staci doinstalovat z feedu DMM plugin "Virtual zap", po restarte GUI GP3/4 prestane riadit OK tlacidlo a infobar bude fungovat normalne
OE 2.5 nesposobuje ziaden problem, prave naopak, riesi mnoho problemov OE 2.0 a spristupnuje dalsie moznosti HW a v neposlednom rade je x-krat rychlejsi, teda urcite v dm ak je moznost pouzit image OE2.5 jednoznacne ho pouzit