Diskusia

Moderátor: Moderátoři

Příspěvky: 21
Registrován: 06 bře 2015 17:44

Re: Diskusia

Příspěvekod efly » 11 led 2019 15:31

Dobrý deň, poprosil by som poradiť ako nastaviť hd glass aby nezobrazovalo čísla pri vytvorených obľúbených položkách ( viď. obrázok )


Bez názvu.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2976
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 11 led 2019 17:39

v nastaveniach image v nastaveniach pre services list - zoznamy kanalov, len je mozne, ze tvoj image ak vypnes zobrazovanie cisel kanalov nebude ich zobrazovat ani v jednotlivych favoritnych skupinach

Příspěvky: 21
Registrován: 06 bře 2015 17:44

Re: Diskusia

Příspěvekod efly » 11 led 2019 18:02

...veď práve, v image ako aj v hdglasse je zobrazovanie čísiel konálov vypnuté. A ešte jeden poznatok, keď vstúpim do inej skupiny programov, napr. freesat, tak pri oblubených sa zobrazia úplné iné čísla( 222, 223, 224 a pod..

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2976
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 11 led 2019 18:19

zobrazovanie cisel kanalov v skine (FHDG alebo hocakom inom) je len zobrazenie cisel v infobare, nema to nic spolocne so zobrazenim cisel vo vybere kanalov, ako som pisal predtym - zobrazenie/vypnutie cisel kanalov vo vybere kanalov zalezi len na nastaveni v tvojom image nijako to nie je ovlyvnitelne ziadnym skinom - services list je vzdy generovany podla nastaveni v image (picon, cislo, event, % atd.)

Příspěvky: 11
Registrován: 19 bře 2015 17:29

Re: Diskusia

Příspěvekod 2003begi » 19 led 2019 11:37

Ahojte,mam problem s video bitrate. Stale mam na nule. Isto je to prkotina v nastaveni,ale neviem si pomoct .
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2976
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 19 led 2019 12:47

2003begi píše:Ahojte,mam problem s video bitrate. Stale mam na nule. Isto je to prkotina v nastaveni,ale neviem si pomoct .


nainstaluj bitrate plugin ak ho tvoj image podporuje - je stiahnutelny a pod., bitrate binary z fhdg nemusi fungovat v kazdom image ok u vu+, ale ak image podporuje bitrate s "so" (ebitrate) a mas tento plugin s takymto btrate nainstalovany skin ho rozpozna a prioritne pouzije

inak tento problem s bitrate je starsia zalezitost u vu+ a nie v kadom image je schopny fungovat, resp. na niektorych kanaloch ano, na inych nie

Příspěvky: 11
Registrován: 19 bře 2015 17:29

Re: Diskusia

Příspěvekod 2003begi » 19 led 2019 21:00

dik za radu.Ak to nepojde,tak nic sa nedeje.

Příspěvky: 24
Registrován: 11 úno 2015 20:24

Re: Diskusia

Příspěvekod dr.eam » 22 led 2019 23:02

Zdravím ťa shamann, nestihol som sem napísať návrhy na opravu ešte pred dnešným update, ale ešte by chcelo pár drobných korekcií.... teda neviem či to je skinom, alebo openATV image.
v prílohe sú screneny , jedná sa o zobrazenie tabuliek v pluginoch, niekde by bolo dobré rozšíriť tabulku, aby bolo vidieť celý text (v stream cinema) a tiež velkosť riadkovania, kde chýba časť spodku písmen (pluginy stream, GSU,metrix...)

stream c 1.jpg

stream c..jpg

pluginy.jpg

screen blue panel.jpg

tu je dosť malá tabulka a aj písmo

...inak opäť skvelá práca sprehladnenia nastaveni v HDG .

Ď.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2976
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 23 led 2019 10:44

dr.eam píše:...
v prílohe sú screneny , jedná sa o zobrazenie tabuliek v pluginoch, niekde by bolo dobré rozšíriť tabulku, aby bolo vidieť celý text (v stream cinema) a tiež velkosť riadkovania, kde chýba časť spodku písmen (pluginy stream, GSU,metrix...)

...


stream cinema - musis napisat "issue" na git archivy czsk - cista zalezitost pluginu - skin casti si riesi sam
my metrix - nastavovanie neaktivneho skinu v inom skine je nezmysel - nebudem riesit, sorry
inst. softcam pkg - nie je problem pridam do dalsieho updatu

Příspěvky: 24
Registrován: 11 úno 2015 20:24

Re: Diskusia

Příspěvekod dr.eam » 23 led 2019 14:02

shamann píše: ...


stream cinema - ..... - skin casti si riesi sam, - ale ohraničenie textu je tvoja tabuľka, tú keby rozšíriš tak sa zobrazí komplet text...či?
a to riadkovanie /medzery medzi riadkami/ je tiež malé aj v GSU. tiež nieje vidieť spodky písmen , ako napr. p , j, y, .... ,
nie je to nič hrozné, ak s tým máš mať nejako veľa roboty, tak nerieš .
my metrix - nastavovanie neaktivneho skinu .....- jasné to je pravda , ja to len kvôli zobrazeniu
inst. softcam pkg - nie je problem pridam do dalsieho updatu - OK dík

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2976
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 23 led 2019 16:34

dr.eam píše:stream cinema - ..... - skin casti si riesi sam, - ale ohraničenie textu je tvoja tabuľka, tú keby rozšíriš tak sa zobrazí komplet text...či?
a to riadkovanie /medzery medzi riadkami/ je tiež malé aj v GSU. tiež nieje vidieť spodky písmen , ako napr. p , j, y, .... ,
...


stream cinema - ako som pisal definicie screenov (velkosti atd.) su sucastou pluginu a pouzivaju sa z ich vlastnej definicie, vynimka je len ak je pouzity systemovy screen - ten uz ovlada aktivny skin, nech ta nepletie "oramovanie" screenu to je vzdy pouzite zo skinu, ale aj tu existuje vynimka s moznostou doprogramovania priamo v plugine, ak autor chce mat uplne nezavisly vzhlad od aktivneho skinu; teda ziadna zmena v skine nesposobi zmenu velkosti tebou pozadovaneho/ych screenov v plugine archivczsk - napis issue autorom ak napisu, ze pouzivaju niektory systemovy screen (aj jeho skinName) potom mozme riesit problem

GSU - od ver. 10.50 uz je pridany nezavisly font od aktivneho skinu, teda vzdy bude font rovnaky... a problemove vypisy su uz ok

Příspěvky: 1
Registrován: 26 led 2019 10:08

Re: Diskusia

Příspěvekod rafamaja » 26 led 2019 10:13

Dobry dzień dla wszystkich.
Mam pytanie czy jest w skinie alternatywny tryb zmiany numerów kanałów.. Tak aby każdy bukiet zaczynał się od numeru 1. Dziękuję za pomoc.

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2976
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 26 led 2019 16:06

rafamaja píše:Dobry dzień dla wszystkich.
Mam pytanie czy jest w skinie alternatywny tryb zmiany numerów kanałów.. Tak aby każdy bukiet zaczynał się od numeru 1. Dziękuję za pomoc.


this request you have to ask your image developer because counting/numbering of the services list in the channel selection is provided strictly by image not a any skin

Příspěvky: 91
Registrován: 29 pro 2014 02:30

Re: Diskusia

Příspěvekod maxim11 » 31 led 2019 00:24

Neviem, či sa to už neriešilo (možno som o tom písal aj ja, teda minimálne som chcel :lol: ), ale pri viactunerovom prijímači sa na obrazovke výberu programov s dvoma obrazovými oknami ignoruje rodičovská ochrana. Jednoducho sa dá v druhom okne prechádzať všetkými kanálmi bez potreby zadať pin. Je to problém image? Používam posledný experimental. Ide to nejako ošetriť, teda okrem kompletnej deaktivácie viacoknových výberov kanálov? Napr. popup oknom pre pin, prípadne potlačením zobrazenia náhľadov blokovaných programov v náhľadovom okne? Funkcionalita 2 okien v zozname kanálov je fajn, ale asi nie za takýchto podmienok. ;)

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2976
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 31 led 2019 11:15

vyskusaj tuto funkcionalitu so standardnym pip ci ti dovoli pouzit takyto kanal - v skine je to riesene jednoducho: ak je kanal povolene aktivovat a pip je mozne pouzit, aktivuje ho - teda viacmenej ide o problem image, kedy vyhlasi kanal za mozny aktivacie a nie chraneny pin-om

Příspěvky: 17
Registrován: 20 úno 2018 12:59

Re: Diskusia

Příspěvekod Paul2081 » 01 úno 2019 16:46

Shamann, poslal by jsi mě all ipk poslední 2.57 HD Glass17.
Díky Pavel

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2976
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 01 úno 2019 17:15

Paul2081 píše:Shamann, poslal by jsi mě all ipk poslední 2.57 HD Glass17.
Díky Pavel


aktualnu verziu najdes vzdy tu

Příspěvky: 17
Registrován: 20 úno 2018 12:59

Re: Diskusia

Příspěvekod Paul2081 » 04 úno 2019 11:09

shamann píše:
Paul2081 píše:Shamann, poslal by jsi mě all ipk poslední 2.57 HD Glass17.
Díky Pavel


aktualnu verziu najdes vzdy tu
díky, omluva,přehlédl jsem.

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2976
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 04 úno 2019 17:06

ziaden problem, nic sa nedeje

Příspěvky: 91
Registrován: 29 pro 2014 02:30

Re: Diskusia

Příspěvekod maxim11 » 07 úno 2019 22:05

shamann píše:vyskusaj tuto funkcionalitu so standardnym pip ci ti dovoli pouzit takyto kanal - v skine je to riesene jednoducho: ak je kanal povolene aktivovat a pip je mozne pouzit, aktivuje ho - teda viacmenej ide o problem image, kedy vyhlasi kanal za mozny aktivacie a nie chraneny pin-om

Áno, potvrdzujem, rovnaký problém je aj pri pip.

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2976
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 08 úno 2019 10:10

maxim11 píše:Áno, potvrdzujem, rovnaký problém je aj pri pip.


teda ide o bug v images ...

Příspěvky: 21
Registrován: 07 pro 2014 19:42

Re: Diskusia

Příspěvekod a.baloo » 10 úno 2019 18:56

Mam problem pri vybere EPG, ze cas prekryva nazov relacie. Mam pocit, ze sa to tu uz riesilo, ale neviem najst info, ci sa to podarilo niekomu vyriesit. Viem, ze to nie je vec skinu. Da sa to nejakou upravou "natvrdo" zmenit? V nastaveni image som takuto volbu nenasiel. Pouzivam OpenATV 6.3.

Dakujem
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Dreambox 7020HD, WD Red 1TB, USB 32GB, OpenATV 6.2

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2976
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 10 úno 2019 20:26

a.baloo píše:Mam problem pri vybere EPG, ze cas prekryva nazov relacie. Mam pocit, ze sa to tu uz riesilo, ale neviem najst info, ci sa to podarilo niekomu vyriesit. Viem, ze to nie je vec skinu. Da sa to nejakou upravou "natvrdo" zmenit? V nastaveni image som takuto volbu nenasiel. Pouzivam OpenATV 6.3.

Dakujem


"list" si automaticky nastavuje image, skin je bez moznosti uprav, ktore by si chcel - format datum-u a velkost medzier - auto vypocet, velkost fontu nastavujes/korigujes v nastaveniach image: nastavenia - epg - single epg - velkost fontu - nastav napr. "-6" inak je tam bug, ktory nezohladnuje realnu velkost fontu vo vypocte, ale prave riesenim tohto bug-u je korekcia velkosti v nastaveniach, ktora to riesi

Příspěvky: 21
Registrován: 07 pro 2014 19:42

Re: Diskusia

Příspěvekod a.baloo » 10 úno 2019 21:19

Dakujem, pomohlo to. To pismo je uz sice dost male, som uz panko v rokoch a zrak uz nie je co byval :D , ale aspon vidim casy, dik.
Dreambox 7020HD, WD Red 1TB, USB 32GB, OpenATV 6.2

Příspěvky: 35
Registrován: 19 říj 2016 21:52

Re: Diskusia

Příspěvekod Sat-An » 11 úno 2019 22:22

In the Weather menu, show the weather yesterday option (yes or no) don't work. The default is yes and can't be disabled.

Best Regards/ Sat-An

PředchozíDalší

Zpět na Full HD Glass17

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot], Google [Bot] a 0 návštevníků

cron