Buď zdráv Shamann. Už jsem dlouho neobtěžoval, protože máš vše dost dobře vymakané. Až teď jsem narazil na problém. Začal jsem zkušebně přijímat IPTV a to z buketu , přetransformovaný seznam na E2, a zde nastává problém - vše funguje se všemi skiny, včetně FHDG 17 v základním nastavení - programy fungují, lehce se přepínají atp. Problém ale nastane okamžitě při použití mojí konfigurace FHDG 17 - při přepnutí na program IPTV se program přepne, roztočí se spinner a točí se klidně i více než 30 sekund, než je možné znovu přepnout. V některých případech se dokoce už točit nepřestane a je třeba restart. Že by nestíhalo železo (Vu+Solo 4k)??? V příloze posílám můj FHDG 17 config. Používám infobar se ZZPiconami a hlavně seznam kanalů s PIP+PIG.... Je to nepříjemné - když chci použít IPTV, tak musím nejdříve resetovat nastavení FHDG 17 a po použití zase vrátit konfiguraci... Díky za případné řešení
Jinak připomínky,nedostatky , na které jsem si zvykl:
- seznam kanalů PIP +PIG funguje korektně asi jen na VTI a Black Hole - všude jinde problém (pokud někdo ví o jiném image pro VU+, kde to korektně funguje - napište. Většinou se změnou kurzoru zmizne zvuk původního kanálu)
- při obnově konfigurace se neobnoví nastavení seznamu kanálů PIG+PIP - musí se ručně znovu nastavit - to mne netrápí
- při změně skinu z FHD 17 na jakýkoliv jiný hlásí image chybu a obvykle se zhroutí - pomáhá jen okamžité vymazání FHDG 17 a následná reinstalace - když o tom vím, tak mne netrápí...
Edit: Podpis nemám aktualizovaný - používám poslední verzi VTI!!!
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
VU+Solo 4k, 2 x FBC DVB-S2 tuner + Twin DVB-S2, Last edit HD Glass17, Last edit OpenATV, motor SG 2100...