Picony

Moderátor: Moderátoři

Příspěvky: 29
Registrován: 11 říj 2018 13:51

Picony

Příspěvekod vojda » 13 říj 2018 20:00

Mohl by mi někdo pomoci....stáhl jsem a naistaloval HDGLASS16....všechno proběhlo OK, jen jediný problém mám při stažení PICONY BÍLÉ, ČERNÉ VŠECHNY (HotBird) nejdou mi stáhnout, přitom ty pro skylin a freesat se stáhli bez problémů....složku na stahování mám na USB
Děkuji za rady a předem podotýkám, že jsem učeň důchodce....
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Příspěvky: 199
Registrován: 17 dub 2015 12:20

Re: Picony

Příspěvekod vusolo2 » 14 říj 2018 09:24

mas malo miesta na usb to ti pise, musis dat nejake usb ine

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3465
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Picony

Příspěvekod shamann » 14 říj 2018 09:41

usb - ak je to "UDISK" tak tam je volne dost, ale na stiahnutie tohto vacsieho balika potrebujes mat mount ci uz usb alebo hdd na /media/hdd ako vidis z vypisu chyby, hdg pouziva docasny temp dir na /media/hdd cize v tomto mas problem, musis mountnut ci uz HDD alebo nieco ine na /media/hdd

Příspěvky: 29
Registrován: 11 říj 2018 13:51

Re: Picony

Příspěvekod vojda » 14 říj 2018 11:16

Děkuji shamann za odpověď....můžeš mi poradit jak mám mountnut USB na /media/hdd...podotýkám že ostní složky z media pracují OK...mám X-trend 10000 a a image OpenPli...děkuji za tvojo ochotu a překrásný skin

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3465
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Picony

Příspěvekod shamann » 14 říj 2018 11:25

pouzi spravcu zariadeni v image, alebo pouzi GSU a daj "pripojit usb ako" hdd, idealnejsie je ale pouzit HDD z usb mozes mat problemy az bude rozbalovat "tisice" piconov moze zblbnut

Příspěvky: 29
Registrován: 11 říj 2018 13:51

Re: Picony

Příspěvekod vojda » 16 říj 2018 22:20

Děkuji za ochotu vše funguje k plné spokojenosti...


Zpět na Picons

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků