nezobrazuji se picony

Moderátor: Moderátoři

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3421
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: nezobrazuji se picony

Příspěvekod shamann » 29 čer 2020 06:56

Patrik1974 píše:Ahojte mam HDGALSS17 na VTI14 img a nezobrazuju sa mi picony vid obrazky. Da sa to niekde nastavit? Na Obr1 sa da zmensit ta velka medzera?


mas stiahnute picony pre providerov a satelity? ... medzera - pozri v nastaveni VTi moznosti pre zoznam kanalov, blizsie ti neporadim kedze VTi nepouzivam, snad niekto kto tento image pouziva ti odpovie

Příspěvky: 10
Registrován: 24 pro 2015 00:22

Re: nezobrazuji se picony

Příspěvekod Patrik1974 » 30 čer 2020 22:55

Ano mam stiahnute a vobec nezobrazuje piconSAT a piconPROVIDER

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3421
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: nezobrazuji se picony

Příspěvekod shamann » 01 črc 2020 10:20

nezobrazuje kedy? ak si v zozname kanalov z nejakej druzice? ak si na zalozke/znacke nezobrazia sa logicky

Příspěvky: 10
Registrován: 24 pro 2015 00:22

Re: nezobrazuji se picony

Příspěvekod Patrik1974 » 01 črc 2020 21:46

V zozname kanalov je to ok ale pozri obrazky, ale asi sa nemaju zobrazovat, ale tu medzeru by som chcel vyriesit
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3421
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: nezobrazuji se picony

Příspěvekod shamann » 02 črc 2020 08:03

Patrik1974 píše:V zozname kanalov je to ok ale pozri obrazky, ale asi sa nemaju zobrazovat, ale tu medzeru by som chcel vyriesit


to by malo byt nastavitelne v nastaveniach image pre zoznam kanalov (alebo v niektorom inom nastaveni VTi panela) aby pouzival picon len pre samotnu skupinu, presnejsie ti zial neporadim, nepouzivam VTi

Příspěvky: 10
Registrován: 24 pro 2015 00:22

Re: nezobrazuji se picony

Příspěvekod Patrik1974 » 05 črc 2020 22:41

Ahoj nikde som to tam nenasiel vobec, ale uz zakladny skin vti ma medzery

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3421
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: nezobrazuji se picony

Příspěvekod shamann » 06 črc 2020 11:38

mozem skusit az mi vyjde trocha volneho casu a pohladat to alebo mozno sa najde niekto kto pouziva vti a vie kde to zmenit

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3421
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: nezobrazuji se picony

Příspěvekod shamann » 12 črc 2020 10:50

pozrel som, zial nenasiel som moznost uplneho zrusenia...ciastocne sa zmensi ak vypnes v vti-nastavenie zoznamu stanic moznost zobrazovania ikony typu stanic

Předchozí

Zpět na Picons

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron