od padavan3 » 28 pro 2014 23:03
Zdravím Shamanne. Skôr ako budem rozoberať svoj problém, chcel by som sa ti veľmi pekne poďakovať za skvele odvedenú prácu nie len tu na tomto fore, ale aj na iných a zaželať Ti veľa uspechov vo svojom živote v ďalšom novom roku. To čo Ty tvoríš sú pre nás bežných uživatelov niekedy nedocenitelne pomôcky ako napr.GSU. No a teraz k môjmu problemu. Vlastním DM8000, DM800se, a 2x VU Solo2 ktore mam doma navzajom zosietovane. Do nedavna som použival na Dreamoch image Nemessis2.6, ale vďaka VU-čkam chcem prejsť na OpenPli, lebo podpora Nemesis už davno neexistuje. Tak som po dlhom čase si začal namahať mozok inštalaciou image a s ním suvisiace pluginy. Po nainštalovaní OpenPLi-4.0-beta-dm8000-20141227 do DM8000 som nainštaloval z ich ponuky softcams: cccam 2..21 a mgcamd1.35a+newcs, ale akosi som sa nevedel z toho nastavenia zorientovať tak som radšej image nanovo preinštaloval a použil GSU verzia 6.14, cez ktorú som nainštaloval cccam2.1.3, mgcamd1.38 a newcs1.70. Cccam som spojazdnil hneď po nakopirovaní zalohovaneho CCcam cfg z Nemesis do etc. No, ale mgcamd ani newcs server sa mi nepodarilo spojazdniť, hoci som použil založne configy mgcamd(usr-keys) a newcs(etc-tuxbox-config). Chcem tam použiť ICE 0D96. Skušal som aj configy od Viasata pre ice karty, ale ani s tymi sa mi to nepodarilo rozbehať. Preto Ťa prosím či mi nevieš poraďiť, kde asi robím chybu.