VU Zero 4K a CCcam

Moderátor: Moderátoři

Příspěvky: 29
Registrován: 22 zář 2015 07:42

VU Zero 4K a CCcam

Příspěvekod otava5 » 11 črc 2018 11:37

Ahoj. Dostal se mi do ruky tento přijímač image : experimental nainstaloval jsem GSU poslední verze....Stahnul CCcam 2.3.1 z menu,nakopíroval jsem CCcam.cfg do /etc a nefunguje.... Kam konfigurační soubor nakopírovat?


Děkuji....

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2654
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: VU Zero 4K a CCcam

Příspěvekod shamann » 11 črc 2018 11:53

vu zero4k - image experimental - to myslis original image od vyrobcu? ....

cfg si dal spravne do /etc tam patri...., ako vies, ze nefunguje? v spravcovi cam/srv mas info po spusteni, ze nebezi z nejakou chybou? webif cccam-u bezi?

Příspěvky: 29
Registrován: 22 zář 2015 07:42

Re: VU Zero 4K a CCcam

Příspěvekod otava5 » 11 črc 2018 13:15

Je tam tato image, kupováno v Plutonu...
a hlasí to toto:
https://imgur.com/a/3ljqZcI

Příspěvky: 29
Registrován: 22 zář 2015 07:42

Re: VU Zero 4K a CCcam

Příspěvekod otava5 » 11 črc 2018 13:22

Software
System OE: OE 2.0
Distro: official
Firmware version: Experimental 2018-04-04.
Driver date: 4.1.20-20180319.r0
Kernel version: 4.1.20
Gui version: 2018-03-20-vuplus_experimental

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2654
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: VU Zero 4K a CCcam

Příspěvekod shamann » 11 črc 2018 13:45

ako vidis v riadku s cervenym stvorcekom ti pise, ze nenastartoval, pretoze ..., odsleduj cely vypis, zrejme detekoval, ze nejaky iny cam/srv bezi v image, prip. napis co hlasi ze bezi

Příspěvky: 29
Registrován: 22 zář 2015 07:42

Re: VU Zero 4K a CCcam

Příspěvekod otava5 » 11 črc 2018 14:10

Naposledy upravil otava5 dne 11 črc 2018 14:23, celkově upraveno 1

Příspěvky: 39
Registrován: 27 pro 2017 23:01

Re: VU Zero 4K a CCcam

Příspěvekod Stosun » 11 črc 2018 14:22

Máš dát oscam a máš klid.
Nedávno jsem zkoušel dávat přes GSU Gbox a taky si to nechtělo povídat přitom konfigurační soubory jsem v KEYS mněl .Dal jsem oscam a s tím není problém .

Dokonce to psalo myslím stejnou chybu jak tobě.

Příspěvky: 29
Registrován: 22 zář 2015 07:42

Re: VU Zero 4K a CCcam

Příspěvekod otava5 » 11 črc 2018 14:44

a oscam kam nakopíruju config prosím?

Příspěvky: 39
Registrován: 27 pro 2017 23:01

Re: VU Zero 4K a CCcam

Příspěvekod Stosun » 11 črc 2018 14:58

Tady v tom řadku co jsem označil si navolíš cestu ke konfiguračním souborům oscamu.

Já mám třeba cestu var/etc/tuxbox/config
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2654
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: VU Zero 4K a CCcam

Příspěvekod shamann » 11 črc 2018 15:04

posli chybovu hlasku co hlasi ....

inak aj ja som sa zmylil, default cesta pre cfg cccam je /tuxbox/etc ale to je jedno, pokial sa nerozbehne ...cccam vie nastartovat aj s "zero" ziadnym cfg vobec ho nepotrebuje aby sa rozbehol
gbox uz ale cfg potrebuje aby sa rozbehol
oscam - default cesta /var/tuxbox/config ale je mozne ju zmenit v nastaveni start cfg v "spravcovi cam/srv" na lubovolnu

Příspěvky: 39
Registrován: 27 pro 2017 23:01

Re: VU Zero 4K a CCcam

Příspěvekod Stosun » 11 črc 2018 15:26

otava5 píše:a oscam kam nakopíruju config prosím?



A co máš vůbec za kartu Skylink/Freesat?

Příspěvky: 29
Registrován: 22 zář 2015 07:42

Re: VU Zero 4K a CCcam

Příspěvekod otava5 » 11 črc 2018 15:47

nakonec jsem dal ten oscam a ten chodí...alespoň tak....
mám cardsharing :D
Díky

Příspěvky: 39
Registrován: 27 pro 2017 23:01

Re: VU Zero 4K a CCcam

Příspěvekod Stosun » 11 črc 2018 15:48

No tak hlavně, že to jde.

Příspěvky: 29
Registrován: 22 zář 2015 07:42

Re: VU Zero 4K a CCcam

Příspěvekod otava5 » 12 črc 2018 11:53

je to tak že s ARM procesory funguje jen Oscam

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2654
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: VU Zero 4K a CCcam

Příspěvekod shamann » 12 črc 2018 12:26

otava5 píše:je to tak že s ARM procesory funguje jen Oscam


nie!!! funguje cccam 2.3.1-2.3.2, gbox, ncam, gcam, oscam, wicard

vsetky tieto su stiahnutelne v "spravcovi cam/srv" GSU si automaticky detekuje architekturu CPU (arm, mipsel, sh4) a vzdy ponukne na stiahnutie len to co je pouzitelne na danej architekture

ale ako som pisal predtym, ak sa ti nespusti, vypisuje dovod preco ...

Příspěvky: 15
Registrován: 17 čer 2015 18:32
Bydliště: Morava

Re: VU Zero 4K a CCcam

Příspěvekod ambin » 03 pro 2018 11:11

shamann píše:
otava5 píše:je to tak že s ARM procesory funguje jen Oscam


nie!!! funguje cccam 2.3.1-2.3.2, gbox, ncam, gcam, oscam, wicard

vsetky tieto su stiahnutelne v "spravcovi cam/srv" GSU si automaticky detekuje architekturu CPU (arm, mipsel, sh4) a vzdy ponukne na stiahnutie len to co je pouzitelne na danej architekture

ale ako som pisal predtym, ak sa ti nespusti, vypisuje dovod preco ...


Ahoj Shamann. Velice si vážím tvé práce, ale v mém VU+UNO 4K SE mi nejde Cccam 232 a nejde ani OSCAM YMOD připojit. Mám Black Hole 3.0.5 i HD Glass 17. Je funkční pro sdílení jen Oscam srv. Už jsem se s tím smířil.
VU+ SOLO SE V2, IMG BH 3.0.3, HDD externí 300 Gb,motor parabola

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2654
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: VU Zero 4K a CCcam

Příspěvekod shamann » 03 pro 2018 18:43

oscam srv v gsu su moje kompilacie z cistych zdrojov streamboard bez nutnosti nejakych spec. lib, preto ti to ide ok, cccam je mozne, ze potrebuje v tom, ktorom image specificke lib - to zistis len ak ho spustis rucne napr. v telnete a uvidis preco sa nespusti - vypise problem, v gsu je spravene overovanie spusteneho cam/srv, preto hlasi chybu - bezne panely nic take nemaju a domnievas sa, ze bezi ale realne nemusi, okrem toho gsu ma aj "watchdog", teda sleduje, ci nedoslo k vypadku cam/srv (ak je to povolene v nastaveniach) ak "padol" sam ho auto nastartuje ...


Zpět na Glass System Utility (GSU)

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník