Problém GSU

Moderátor: Moderátoři

Příspěvky: 53
Registrován: 14 led 2016 14:03

Re: Problém GSU

Příspěvekod sniper_tr » 01 srp 2016 18:14

Nainstalováno. GSU běží, ale nemohu rozběhnout Ccams. Vejdu do menu stáhnu Ccam 2.3 pomocí download, ten se nainstaluje, nakopíroval jsem Ccam.cfg soubor do ETC, ale když vyskočím z UCM a vrátím se zpět, tak zvolený Ccam 2.30 není a musím jej znovu nalistovat , vybrat, ale nic to nedělá.

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2519
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Problém GSU

Příspěvekod shamann » 01 srp 2016 18:22

sniper_tr píše:Nainstalováno. GSU běží, ale nemohu rozběhnout Ccams. Vejdu do menu stáhnu Ccam 2.3 pomocí download, ten se nainstaluje, nakopíroval jsem Ccam.cfg soubor do ETC, ale když vyskočím z UCM a vrátím se zpět, tak zvolený Ccam 2.30 není a musím jej znovu nalistovat , vybrat, ale nic to nedělá.


po stiahnuti a nainstalovani si ho musis zvolit v cam(sipky vlavo, vpravo listuju vo vsetkych nainstalovanych cams) a spustit(ok alebo zelene)!

Příspěvky: 53
Registrován: 14 led 2016 14:03

Re: Problém GSU

Příspěvekod sniper_tr » 01 srp 2016 18:28

To jsem delal. Spustím, ale nic to nedělá a když vjedu do UCM znovu, tak tam žádný zvolený není.Rovněž mi nejde infobar. Infobar vyberu, zvolím 8, restartnu DM, ale naskočí ten co mi naskakoval prvotně po instalaci HD Glass16. Ale v nastavení se mi ukazuje, že mám vybranou 8.

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2519
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Problém GSU

Příspěvekod shamann » 01 srp 2016 18:41

zrejme nesledujes co ti hlasi, ak das spustit skonci z hlasenim ze cam bezi a vypise? podla mna ti hlasi error ze bezi iny cam, kedze mas dmm image default v nom bezi dccamd, gsu umoznuje upravit dmm image, na pravej strane zvol moznost prepare exp. image a aktivuj, nezabudni kompletne restartnut image az potom ti dovoli s aj realne spusti cam aky chces

Příspěvky: 53
Registrován: 14 led 2016 14:03

Re: Problém GSU

Příspěvekod sniper_tr » 01 srp 2016 19:24

vdaka chalan. Uz to maka. Super, dekuji moc za radu. Picon OLED jedou a snad rozbeham i ostatni.

Příspěvky: 53
Registrován: 14 led 2016 14:03

Re: Problém GSU

Příspěvekod sniper_tr » 01 srp 2016 19:45

Vím, že to sem nepatří, ale mohl by si mi jeste poradit , cim bych mel udelat kompletni zalohu image, abych se pri pristim problemu takto netrapil?? Zkousel jsme backupsuite z tohoto fora, ale tomi nejde nainstalovat. Ze to nepodporuje architektura

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2519
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Problém GSU

Příspěvekod shamann » 02 srp 2016 07:28

na tento starsi OE uz ani nepamatam mozno nejaka starsia verzia dflash

Příspěvky: 53
Registrován: 14 led 2016 14:03

Re: Problém GSU

Příspěvekod sniper_tr » 02 srp 2016 09:05

A poradil by si mi, kdyz se nam to podarilo rozbehat, jakou verzi image bych mohl pouzit???

Příspěvky: 176
Registrován: 03 pro 2014 21:09

Re: Problém GSU

Příspěvekod chocholousek » 02 srp 2016 09:21

Posledni DMM s OE 1.6 pochazi s konce roku 2012, s toho vypliva poplatnost dobe, neopravuji se chyby neimplementuji se novinky a ani spousta sw jiz se pro oe 1.6 nevyviji, proto lze jednoznacne doporucit image s OE 2.0. Problem bezneho image s OE 2.0 je jeho velikost, proto je dulezite udelat neco co eliminuje malou flash u DM 800se, za mne lze jednoznacne doporucit pro DM 800se o5 DMM ale s OE 2.0.
VU SOLO 4K s VU+ exp a DM 800SE s DMM na multifeedu, piconky => vsechny na jednom miste

Příspěvky: 53
Registrován: 14 led 2016 14:03

Re: Problém GSU

Příspěvekod sniper_tr » 02 srp 2016 12:20

Na mě musis drobet pomaleji. Nejsem takovy borec. Neco zvladnu naistalovat, ale v ostanich vyrazivech se moc nevyznam, To nestiham sledovat. Nevim co je o5, a pokud by byl navod, jak tedy predelat muj DM, byl bych vdecny.

Příspěvky: 176
Registrován: 03 pro 2014 21:09

Re: Problém GSU

Příspěvekod chocholousek » 02 srp 2016 12:56

sniper_tr píše:Na mě musis drobet pomaleji.

Pomalu cti, kdyz to pomalu napisu, nepomuze ti to...
sniper_tr píše:Neco zvladnu naistalovat, ale v ostanich vyrazivech se moc nevyznam, To nestiham sledovat. Nevim co je o5, a pokud by byl navod, jak tedy predelat muj DM, byl bych vdecny.

o5 = opět

navod naco? Moznosti mas hned nekolik, musis si rozmyslet co vlastne chces udelat.
1 - naistalovat OE 2.0 image do flash, vytvorit symlink-(y) a premistit nektere slozky na USB, nevyhoda ze neco se nekde skokoti a ty pak nenastartujes vubec.
2 - nainstalovat OE 2.0 do flash a pouzit flash expander, nevyhoda je ze ten nic nikam nepremistuuje, tedy nutnost je jej instalovat jako prvni a vse ostatni az potom. Vyhoda je i nevyhoda tedy pri poruse USB nedojde k problemum ze starem DM jen stratis vse co si instaloval po instalaci flash expanderu.
3 - Pouzit multiboot a spoustet DM s USB namisto s flash. Ve flash zustava plnohodnotna image pro pripad problemu s multiboot. Zde je moznosti sw multiboot hned nekolik i stoho plynouci vyhody i nevyhody. V kazdem pripade je tato moznost nejkonfortnejsi.
VU SOLO 4K s VU+ exp a DM 800SE s DMM na multifeedu, piconky => vsechny na jednom miste

Příspěvky: 53
Registrován: 14 led 2016 14:03

Re: Problém GSU

Příspěvekod sniper_tr » 02 srp 2016 22:04

Nebula by nějaký odkaz na ten multiboot?? Určitě máte něco odzkoušené.

Příspěvky: 176
Registrován: 03 pro 2014 21:09

Re: Problém GSU

Příspěvekod chocholousek » 03 srp 2016 08:22

Odpichni se zde, viewtopic.php?f=5&t=12
Asi neni nikde podrobnejsi popis a tak se zeptej cemu nerozumis.
VU SOLO 4K s VU+ exp a DM 800SE s DMM na multifeedu, piconky => vsechny na jednom miste

Příspěvky: 25
Registrován: 18 kvě 2016 07:54

Re: Problém GSU

Příspěvekod Han solo » 04 srp 2016 17:36

Pribudne nekdy do GSU nový cam Ncam 1.1 ? ,hdg ho vidí jako oscam ,gsu ho nevidí ,není to nejak horlavé ,jen pro info -,veta nekde se neco skokotí -co to je? to neznám ani já :) díky
1.jpg
2.jpg
3.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2519
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Problém GSU

Příspěvekod shamann » 04 srp 2016 18:59

mozem sa na to pozriet a pridat podporu, len o par dni odchadzam na dovolenku takze najskor asi az ked sa vratim niekedy koncom augusta, sorry

Příspěvky: 25
Registrován: 18 kvě 2016 07:54

Re: Problém GSU

Příspěvekod Han solo » 04 srp 2016 19:16

Díky,uži sluníčka,more a vychlazené 12° :D ,štastnou cestu ...

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2519
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Problém GSU

Příspěvekod shamann » 06 srp 2016 13:46

od ver. GSU 6.65 a HDG 10.95 pridana podpora pre Ncam, verejna bude az koncom augusta, prebiehaju beta testy

btw: v screenshote je pokusna "stara" verzia 0.3, realne uz je ready posledna 1.1 :)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Příspěvky: 6
Registrován: 07 pro 2014 09:41

Re: Problém GSU

Příspěvekod kadjan » 06 bře 2018 12:48

Zdravím, poslední dobou mi na GSU vypadáva Cccam - pak mumusím udělat restart GUI a na 20 min. to jde a pak znovu.
Mám DM8000HD, Openatv 6.0

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2519
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Problém GSU

Příspěvekod shamann » 06 bře 2018 14:54

kadjan píše:Zdravím, poslední dobou mi na GSU vypadáva Cccam - pak mumusím udělat restart GUI a na 20 min. to jde a pak znovu.
Mám DM8000HD, Openatv 6.0


bohuzial to nie je problem v GSU ale CCcam/image, resp. jeho cfg, GSU neriesi co "vykonava" ten ktory cam a preco "vypadne", jedine co robi je: spusti/zastavi a prip. autonastartuje ak je to povolene...

Příspěvky: 6
Registrován: 07 pro 2014 09:41

Re: Problém GSU

Příspěvekod kadjan » 06 bře 2018 16:41

Díky za info

Předchozí

Zpět na Glass System Utility (GSU)

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: winnettuu a 1 návštěvník