Diskusia

Moderátor: Moderátoři

Příspěvky: 107
Registrován: 23 bře 2017 16:03

Re: Diskusia

Příspěvekod winnettuu » 07 lis 2017 11:46

shamann píše:
winnettuu píše:...

skusil som to testnut a posielam moje pripomienky:
...


1. GSU hlavne menu + dalsie rozne submenu: bolo by mozne pridat nekonecne scrollovanie? myslim tym pri drzani sipky nadol preskocit z posledneho menu riadku na prvy menu riadok, resp. podobne z prveho riadku na posledny riadok. takto to funguje napr. vo FHDG17 pri vybere zoznamu stanic
- zvoleny sposob generovania ponuky neumoznuje nekonecny scroll - funkcia e2
ak to funkcia e2 nepodporuje, tak sa asi neda s tym nic robit. myslel som si, ze menu je tvorene vsade rovnakym sposobom, lebo napr. menu pre FHDG17 vie takto scrollovat

14. Cron Management => Add: biely button "Virtual KB", neviem to vobec aktivovat, ani neviem co to ma robit
- zmeneny na TXT aktivuje virt. kb standardne ako v kazdom image po stlaceni TXT
nerozumiem, prosim ta, co myslis pod pojmom "aktivuje virt. kb" ?

17. Cron Management: chyba mi tam Edit mode, mohol by byt na stlacenie OK
- momentalne mozes pouzit txt editor na editaciu scriptu
myslel som edit mode pre zmenu atributov cronu (napr. cas startu...), nemyslel som editaciu samotneho scriptu. momentalne pri chybnom zadani atributov cronu je potrebne aktualny zaznam pre cron vymazat a vytvorit novy zaznam pre novy cron.
a este button pre Info: zobrazuje message, ale nerozumiem presne, co sa tam zobrazuje, su tam aj nejake ***. bolo by mozne pouzit ten isty screen (s naformatovanym textom aj s labels), ktory sa pouziva pre vytvorenie cronu? pripadne v tomto screene atributy cronu aj priamo editovat?
Dreambox DM500 HD, USB Kingston MobileLite G4/SanDisk Micro SDHC 32GB Ultra Class 10 UHS-I, IcyBox/eSATA WD Red 2TB, Boot-X, OpenPLi 4.0, Full HD Glass17

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2420
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 07 lis 2017 20:29

1. ...
ak to funkcia e2 nepodporuje, tak sa asi neda s tym nic robit. myslel som si, ze menu je tvorene vsade rovnakym sposobom, lebo napr. menu pre FHDG17 vie takto scrollovat

- menu sa da vytvarat roznymi sposobmi nie len jednym, trieda ktoru som pouzil je priamo castou E2 a neumoznuje nekonecny scroll

14. ...
nerozumiem, prosim ta, co myslis pod pojmom "aktivuje virt. kb" ?

- virtualna klavesnica, standardna sucast kazdeho image, skus si to, aktivuje sa stlacenim txt (pokial je implementovane v kode pluginu)

17. ...
myslel som edit mode pre zmenu atributov cronu (napr. cas startu...), nemyslel som editaciu samotneho scriptu. momentalne pri chybnom zadani atributov cronu je potrebne aktualny zaznam pre cron vymazat a vytvorit novy zaznam pre novy cron.
a este button pre Info: zobrazuje message, ale nerozumiem presne, co sa tam zobrazuje, su tam aj nejake ***. bolo by mozne pouzit ten isty screen (s naformatovanym textom aj s labels), ktory sa pouziva pre vytvorenie cronu? pripadne v tomto screene atributy cronu aj priamo editovat?


- info zobrazi prislusny riadok z crontabs, nie su to nejake *** ale syntax pre riadok v crontabs, uvidim ako bude cas a tuto volbu zrusim a haradim volbou edit ...neviem ale ci v najblizsom update alebo az neskor

Příspěvky: 107
Registrován: 23 bře 2017 16:03

Re: Diskusia

Příspěvekod winnettuu » 08 lis 2017 13:50

shamann píše:14. ...
nerozumiem, prosim ta, co myslis pod pojmom "aktivuje virt. kb" ?
- virtualna klavesnica, standardna sucast kazdeho image, skus si to, aktivuje sa stlacenim txt (pokial je implementovane v kode pluginu)


vdaka za info, button TXT funguje tak ako pises, nepoznal som to. vobec som to nechapal, lebo pojem "virt. kb" som povazoval za virtualne kilobajty.... a to som fakt nevedel co si mam pod tym predstavit
Dreambox DM500 HD, USB Kingston MobileLite G4/SanDisk Micro SDHC 32GB Ultra Class 10 UHS-I, IcyBox/eSATA WD Red 2TB, Boot-X, OpenPLi 4.0, Full HD Glass17

Příspěvky: 107
Registrován: 23 bře 2017 16:03

Re: Diskusia

Příspěvekod winnettuu » 25 lis 2017 23:51

mam nainstalovany GSU 10.07, ocenujem zjednotenie UI a aj dalsie opravy, podla mna dalsi krok vpred, vdaka

nasiel som este nejake nedostatky, posielam moje pripomienky:
1. OScam information: vsetky volby menu su pekne zjednotene s hlavickou okna pre submenu okrem OScam information. dala by sa zmenit hlavicka okna z Oscam Menu na Oscam Information?
2. Entitlements: dva horne riadky v hlavicke su stale zle zobrazovane (vid screen v predchadzajucich pripomienkach)
3. Zobrazenie obsahu konfiguracnych suborov pre OScam: bolo by mozne pouzit pre zobrazenie suborov nejaky monospace font, aby boli hodnoty pekne zarovanane kvoli jednoduchsej citatelnosti?
4. CAM/SRV Manager=>OScam start cfg: text buttonu Dvbapi by mal byt DVBAPI
5. Devices Manager: vpravo dole je asi modry button, ale ja ho nevidim. ak ma byt schovany, bolo by mozne nezobrazovat aj modru ciaru, ktora patri k modremu buttonu?
6. Devices Manager=>button CIFS/NFS: v poliach Password (CIFS only), Username (CIFS only), Source Dir, Destination dir ak stlacim OK, tak system zamrzne
7. Crond Management: buttony maju mensi font, v porovnani s inymi oknami. ak tam je malo miesta, mozno by sa dal vynechat button Exit (chyba aj v niektorych inych obrazovkach)
8. Crond Management: ak mam vybraty nejaky script a stlacim Start alebo Enable Autostart, tak sa nic nedeje, nemenia sa udaje ani v hlavicke okna pre Crond Status a Autostart
9. Crond Management: zoznam crondov je zlty. kvoli lepsej citatelnosti, mohol by byt biely? a pripadny status by sa zobrazoval len pomocou farebnej ikony?
10. OSD ECM Information=>Set Thresholds and Show Time=>Select: ak skocim na druhy riadok, tak prvy riadok sa schova
11. User Script – jazyky: v niektorych novych scriptoch je zobrazeny nazov scriptu aj s info popisom v jazykoch EN a SK, co je trochu nepohodlne. doteraz boli nazvy aj popisy iba v EN. tieto info sa tahaju zo suboru scriptu. bolo by mozne v subore scriptu mat EN a SK texty osobitne a zobrazovat ich na obrazovke iba v jednom jazyku? Pripadne nazov scriptu mat vzdy iba v EN a popis v subore mat osobitne v dvoch jazykoch a popis zobrazovat iba v jednom jazyku?
12. User Script: bolo by mozne sortovat zobrazeny zoznam scriptov podla nazvu na obrazovke?
Dreambox DM500 HD, USB Kingston MobileLite G4/SanDisk Micro SDHC 32GB Ultra Class 10 UHS-I, IcyBox/eSATA WD Red 2TB, Boot-X, OpenPLi 4.0, Full HD Glass17

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2420
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 27 lis 2017 11:50

winnettuu píše:...

nasiel som este nejake nedostatky, posielam moje pripomienky:

1. OScam information: vsetky volby menu su pekne zjednotene s hlavickou okna pre submenu okrem OScam information. dala by sa zmenit hlavicka okna z Oscam Menu na Oscam Information?
hmm, nie tak davno si to chcel zmenit na OScam menu ...
2. Entitlements: dva horne riadky v hlavicke su stale zle zobrazovane (vid screen v predchadzajucich pripomienkach)
zaujimave, v definicii screenu su zarovnane spravne a aj u mna sa zobrazuju korektne
3. Zobrazenie obsahu konfiguracnych suborov pre OScam: bolo by mozne pouzit pre zobrazenie suborov nejaky monospace font, aby boli hodnoty pekne zarovanane kvoli jednoduchsej citatelnosti?
nie, zobrazuje obsah - NEUPRAVUJE HO
4. CAM/SRV Manager=>OScam start cfg: text buttonu Dvbapi by mal byt DVBAPI
ok, upravim
5. Devices Manager: vpravo dole je asi modry button, ale ja ho nevidim. ak ma byt schovany, bolo by mozne nezobrazovat aj modru ciaru, ktora patri k modremu buttonu?
ano je, zobrazi sa ak je zvoleny mount cifs/nfs - DELETE, ciara zostane ako je nesie info ze tam "moze" byt volba a auto rozdelovanie velkosti a pod. dorabat nebudem
6. Devices Manager=>button CIFS/NFS: v poliach Password (CIFS only), Username (CIFS only), Source Dir, Destination dir ak stlacim OK, tak system zamrzne
bohuzial neide o chybu GSU ale image, v tychto pripadoch nema co reagovat na tlacidlo OK, musis tie texty vlozit, tu nie je pridany dir browser(ani nebude), ide uplne o jednoduche cfg polozky, ktore treba vyplnit
7. Crond Management: buttony maju mensi font, v porovnani s inymi oknami. ak tam je malo miesta, mozno by sa dal vynechat button Exit (chyba aj v niektorych inych obrazovkach)
ok, upravim
8. Crond Management: ak mam vybraty nejaky script a stlacim Start alebo Enable Autostart, tak sa nic nedeje, nemenia sa udaje ani v hlavicke okna pre Crond Status a Autostart
ak sa nemenia demon nereaguje, zobrazyuje vzdy aktualny stav z image
9. Crond Management: zoznam crondov je zlty. kvoli lepsej citatelnosti, mohol by byt biely? a pripadny status by sa zobrazoval len pomocou farebnej ikony?
nie je zlty, ale podla typu opakovania ma inu farbu, ale ok, zmenim len na biely
10. OSD ECM Information=>Set Thresholds and Show Time=>Select: ak skocim na druhy riadok, tak prvy riadok sa schova
ok, upravim
11. User Script – jazyky: v niektorych novych scriptoch je zobrazeny nazov scriptu aj s info popisom v jazykoch EN a SK, co je trochu nepohodlne. doteraz boli nazvy aj popisy iba v EN. tieto info sa tahaju zo suboru scriptu. bolo by mozne v subore scriptu mat EN a SK texty osobitne a zobrazovat ich na obrazovke iba v jednom jazyku? Pripadne nazov scriptu mat vzdy iba v EN a popis v subore mat osobitne v dvoch jazykoch a popis zobrazovat iba v jednom jazyku?
ano, bude prerobene, v rychlosti som to spravil takto, bude zobrazovat len v aktivnom jazyku
12. User Script: bolo by mozne sortovat zobrazeny zoznam scriptov podla nazvu na obrazovke?
ano, nemal by to byt problem, pokusim sa spravit

Příspěvky: 107
Registrován: 23 bře 2017 16:03

Re: Diskusia

Příspěvekod winnettuu » 27 lis 2017 23:40

shamann píše:
winnettuu píše:...

nasiel som este nejake nedostatky, posielam moje pripomienky:

1. OScam information: vsetky volby menu su pekne zjednotene s hlavickou okna pre submenu okrem OScam information. dala by sa zmenit hlavicka okna z Oscam Menu na Oscam Information?
hmm, nie tak davno si to chcel zmenit na OScam menu ...
pardon, to mi nejak minule uslo

2. Entitlements: dva horne riadky v hlavicke su stale zle zobrazovane (vid screen v predchadzajucich pripomienkach)
zaujimave, v definicii screenu su zarovnane spravne a aj u mna sa zobrazuju korektne
mam k tomu poslat nejaky subor?

3. Zobrazenie obsahu konfiguracnych suborov pre OScam: bolo by mozne pouzit pre zobrazenie suborov nejaky monospace font, aby boli hodnoty pekne zarovanane kvoli jednoduchsej citatelnosti?
nie, zobrazuje obsah - NEUPRAVUJE HO
nemyslel som editovat, ale iba zobrazovat

6. Devices Manager=>button CIFS/NFS: v poliach Password (CIFS only), Username (CIFS only), Source Dir, Destination dir ak stlacim OK, tak system zamrzne
bohuzial neide o chybu GSU ale image, v tychto pripadoch nema co reagovat na tlacidlo OK, musis tie texty vlozit, tu nie je pridany dir browser(ani nebude), ide uplne o jednoduche cfg polozky, ktore treba vyplnit
dir browser tam nema zmyslel, ale pre tieto styri polia by sa tam hodila virtualna klavesnica (button TXT)
system po stlaceni OK mrzne vtedy, ak zadam napr. neexistujucu IP adresu

8. Crond Management: ak mam vybraty nejaky script a stlacim Start alebo Enable Autostart, tak sa nic nedeje, nemenia sa udaje ani v hlavicke okna pre Crond Status a Autostart
ak sa nemenia demon nereaguje, zobrazuje vzdy aktualny stav z image
tak tomu som nerozumel, ak sa zobrazuje v hlavicke aktualny stav, tak to je OK.
ma user script nejaky defaultny vystup? ak ano, tak ako by som ho vedel zobrazit? a vedel by som zobrazit aj nejaky log, kde uvidim ktore scripty boli spustane a kedy boli spustane?

Este pridavam dalsie pripomienky
13. CAM/SRV Manager=>Enable Srv restart: malo by to byt Enable SRV Restart
myslim, ze vsetky slova aj v dalsich CAM/SRV menu by mali zacinat s capitals, okrem predloziek, ale tie tam nie su

14. CAM/SRV Manager: bolo by mozne pridat kratky info help k jednotlivym polozkam menu CAM/SRV Manager? najlepsie niekam pod menu ku obrazku vpravo dolu. priznam sa, ze doteraz mi nie su uplne jasne niektore polozky tohto menu
Dreambox DM500 HD, USB Kingston MobileLite G4/SanDisk Micro SDHC 32GB Ultra Class 10 UHS-I, IcyBox/eSATA WD Red 2TB, Boot-X, OpenPLi 4.0, Full HD Glass17

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2420
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 28 lis 2017 13:21

1. bez zmeny ...

2. netreba, spravil som este upravu v kode, co by to mohlo ovplyvnit, ale kazdopadne v definicii screenu problem nie je ....

3. obsah sa zobrazuje...., musis sa zmierit s fontom aky je, kvoli tomu nebudem doprogramovavat pouzitie non system font pre plugin ...

6. virt. kl. nebudem pridavat momentalne k dispozicii ..., ze ti vytuhne, nie je problem GSU, posle len mount prikaz pre kernel a ked ten vytuhne ja uz s tym nic nenarobim a dorabanie verifikacie existencie IP nebudem robit, jednoducho ma system vratit errror, ale to je problem image ako som pisal, osobne openXXXXX images nepouzivam a obdobne problemy nemam ...

8. ....
ma user script nejaky defaultny vystup? ak ano, tak ako by som ho vedel zobrazit? a vedel by som zobrazit aj nejaky log, kde uvidim ktore scripty boli spustane a kedy boli spustane?
kedze ide o USER script, ako si ho naprogramujes tak ho mat budes, ziaden log a ani nic podobne je pre USER scripty nerealne, sucastou GSU je par drobnych scriptov viac menej ako ukazka nic viac

13. CAM/SRV Manager=>Enable Srv restart: malo by to byt Enable SRV Restart
myslim, ze vsetky slova aj v dalsich CAM/SRV menu by mali zacinat s capitals, okrem predloziek, ale tie tam nie su
SRV upravene,...
14. CAM/SRV Manager: bolo by mozne pridat kratky info help k jednotlivym polozkam menu CAM/SRV Manager? najlepsie niekam pod menu ku obrazku vpravo dolu. priznam sa, ze doteraz mi nie su uplne jasne niektore polozky tohto menu
bolo, ...

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2420
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 28 lis 2017 20:18

13. CAM/SRV Manager=>Enable Srv restart: malo by to byt Enable SRV Restart
myslim, ze vsetky slova aj v dalsich CAM/SRV menu by mali zacinat s capitals, okrem predloziek, ale tie tam nie su
SRV upravene, a nejake dalsie rovnako ...
14. CAM/SRV Manager: bolo by mozne pridat kratky info help k jednotlivym polozkam menu CAM/SRV Manager? najlepsie niekam pod menu ku obrazku vpravo dolu. priznam sa, ze doteraz mi nie su uplne jasne niektore polozky tohto menu
pridane ...

Příspěvky: 26
Registrován: 20 úno 2015 14:43

Re: Diskusia

Příspěvekod libco » 08 pro 2017 10:26

Ahoj, balíčky s programami sa aktualizujú ako často?

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2420
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 08 pro 2017 11:38

rozne, zavisi ako ma "dodavatel" cas, ja ich len upravim a dam online, ak mas nejaky, ktory budes pravidelne aktualizovat, kludne dam online

Příspěvky: 26
Registrován: 20 úno 2015 14:43

Re: Diskusia

Příspěvekod libco » 08 pro 2017 18:08

shamann píše:rozne, zavisi ako ma "dodavatel" cas, ja ich len upravim a dam online, ak mas nejaky, ktory budes pravidelne aktualizovat, kludne dam online

Myslíš že upravený fastscan by to mohol riešiť?

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2420
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 08 pro 2017 19:04

riesit co? zmeny ak nastanu? ak ho mas ako sucast image a vyhovuje ti, pouzi

Příspěvky: 197
Registrován: 12 kvě 2015 15:04

Re: Diskusia

Příspěvekod Pavel » 29 pro 2017 14:20

jde Glass System Utility (GSU) i v OE 2.5? se chystám koupit Dreambox DM920, tak bych chtěl mít i v něm tenhle skvělí plugin

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2420
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 29 pro 2017 15:35

ano, samozrejme existuje s plnou funkcnostou, najdes ho v aktualnych verziach

Příspěvky: 197
Registrován: 12 kvě 2015 15:04

Re: Diskusia

Příspěvekod Pavel » 29 pro 2017 16:23

- díky, já jsem tam našel zmíňku jen o OE 2.2, tak mě to mátlo, ale teďka koukám že tam je psáno u GSU ver. 6.71 "pridana podpora pre DM900UHD" který taky běží na OE 2.5
- ještě upřesnění pro OE 1.6 a OE 2.0 je koncovka .ipk? a pro OE 2.2 a OE 2.5 je koncovka .deb?

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2420
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 29 pro 2017 16:35

deb - OE 2.2,2.5, pre dm900/920 ale existuju len images OE 2.5

Příspěvky: 107
Registrován: 23 bře 2017 16:03

Re: Diskusia

Příspěvekod winnettuu » 10 led 2018 09:10

pre HDD a USB pouzivam sharing niektorych adresarov v LAN, nastavujem to cez sambu. bolo by mozne pridat novu volbu pre sharing adresarov do GSU? potom by sa to dalo vsetko nastavit na jednom mieste a nemusel by som doinstalovavat utility pre sharing
Dreambox DM500 HD, USB Kingston MobileLite G4/SanDisk Micro SDHC 32GB Ultra Class 10 UHS-I, IcyBox/eSATA WD Red 2TB, Boot-X, OpenPLi 4.0, Full HD Glass17

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2420
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 10 led 2018 12:41

winnettuu píše:pre HDD a USB pouzivam sharing niektorych adresarov v LAN, nastavujem to cez sambu. bolo by mozne pridat novu volbu pre sharing adresarov do GSU? potom by sa to dalo vsetko nastavit na jednom mieste a nemusel by som doinstalovavat utility pre sharing


ake utility? posli ich, NFS nevyhovuje?

Příspěvky: 197
Registrován: 12 kvě 2015 15:04

Re: Diskusia

Příspěvekod Pavel » 20 led 2018 22:09

bohužel mám další problém, v nejnovějším glasssysutil_10.19_all.deb, je to v image DMM Original Stable OE2.5 v Dreamboxu DM 920, aj je to jak v hdglass16_11.84_all.deb skinu, tak i v default skinu, nezobrazuje se u všech programů Bitrate
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2420
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 20 led 2018 22:37

Pavel píše:bohužel mám další problém, v nejnovějším glasssysutil_10.19_all.deb, je to v image DMM Original Stable OE2.5 v Dreamboxu DM 920, aj je to jak v hdglass16_11.84_all.deb skinu, tak i v default skinu, nezobrazuje se u všech programů Bitrate


nainstaluj bitrate plugin z feedu pre dmm image

inak doporucujem pre dm920 jednoznacne pouzivat Full HD Glass17 alebo Ultra HD Glass18, tieto skiny uz dokazu plnohodnotne vyuzit potencial Dream OS a maju aj viac moznosti ako HDG16, kde uz je vyvoj minimalny, FHDG17/UHDG18 vyuziju animacie objektov - infobar(picon,druhy picom, tp info, ecm line), vyber kanalov(vsetky picon pouzite podla typu), plnohodnotna 32bit grafika, a dalsie moznosti v nastaveniach, rovnako GSU sa prepne na prislusne rozlisenie z plnohodnotnou 32 grafikou

Příspěvky: 197
Registrován: 12 kvě 2015 15:04

Re: Diskusia

Příspěvekod Pavel » 20 led 2018 22:38

tak jsem se mylně domníval že to co jsem tady teďka řešil je důvod proč mi nejde ve čtečce karta Skylink 0D96, je to v přijímači Dreambox DM 920, zkusil jsem config pro OScam co mám v Dreambox DM 7020 HD v2, i jsem zkusil všemožný config pro OScam co jsem kde našel, ale nedaří se mi, poraďte jak by mělo vypadat nastavená OScamu v přijímači Dreamboxu DM 920 pro kartu Skylink 0D96

Příspěvky: 197
Registrován: 12 kvě 2015 15:04

Re: Diskusia

Příspěvekod Pavel » 21 led 2018 10:01

Pavel píše:tak jsem se mylně domníval že to co jsem tady teďka řešil je důvod proč mi nejde ve čtečce karta Skylink 0D96, je to v přijímači Dreambox DM 920, zkusil jsem config pro OScam co mám v Dreambox DM 7020 HD v2, i jsem zkusil všemožný config pro OScam co jsem kde našel, ale nedaří se mi, poraďte jak by mělo vypadat nastavená OScamu v přijímači Dreamboxu DM 920 pro kartu Skylink 0D96

tak už to funguje, já měl kartu čipem dolu, jako u Dreamboxu DM7020HD v2, ale v Dreamboxu DM 920 má být čipem nahoru, a já se tím pachtím druhý den

Příspěvky: 197
Registrován: 12 kvě 2015 15:04

Re: Diskusia

Příspěvekod Pavel » 21 led 2018 14:55

shamann píše:
Pavel píše:bohužel mám další problém, v nejnovějším glasssysutil_10.19_all.deb, je to v image DMM Original Stable OE2.5 v Dreamboxu DM 920, aj je to jak v hdglass16_11.84_all.deb skinu, tak i v default skinu, nezobrazuje se u všech programů Bitrate


nainstaluj bitrate plugin z feedu pre dmm image

bitrateviewer jsem nainstaloval, viz screen příloha, ale v GSU se stále Bitrate nezobrazuje
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2420
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 21 led 2018 15:36

Pavel píše:bitrateviewer jsem nainstaloval, viz screen příloha, ale v GSU se stále Bitrate nezobrazuje


ok, pozriem sa na to

Příspěvky: 11
Registrován: 26 pro 2014 14:10

Re: Diskusia

Příspěvekod mida » 21 led 2018 17:46

shamann píše:
Pavel píše:bitrateviewer jsem nainstaloval, viz screen příloha, ale v GSU se stále Bitrate nezobrazuje


ok, pozriem sa na to

Mne sa video bitrate zobrazí až na druhé vyvolanie ,,Informácie o kanále,,.
VU+SOLO 4K Open ATV 6.2 FLASH a niekoľko image v multiboot na USB-testy
Golden Media Triplex DualBoot SW 1.2.80/E2 Open ATV 6.0
Skylink ICE

PředchozíDalší

Zpět na Glass System Utility (GSU)

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník