Diskusia

Moderátor: Moderátoři

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2471
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 11 pro 2017 10:14

crosso26 píše:nainstaloval som novu verziu VTI 13.0.1 a HDG 16 a zrazu mi nezobrazuje cisla kanalov napriek tomu ze " V zozname kanalov zobrazit cisla kanalov - ANO" to je aktivovane, povodny skin VU_HD_1080P vsetko OK,

neviem kde je problem, pls help.

dakujem


hmm, to je velmi zvlastne ..., nie je dovod aby sa nezobrazili, services list si riadi image same bez ohladu na skin - myslim tym co mazobrazit (picony, cisla atd.), skor je mozne ze ide o nejaky bug v image, skusil si aj zmenit typ vyberu kanalov na iny? a stale sa nezobrazi? prip. vyskusaj FHDG17 ci je ten isty problem...

Příspěvky: 2
Registrován: 09 pro 2017 21:49

Re: Diskusia

Příspěvekod crosso26 » 11 pro 2017 22:58

uz je to vyriesene, ani neviem ako nainstaloval som image este raz a teraz je to v poriadku ale mam este 2 anomalie:

1. vid obrazok - nastavenia 1/6, 2/6 atd by mal kazde zobrazit na novej strane, mne to zobrauje hoci kde, dole a podobne
2. skin nereaguje na zmenu nastavenia TV/Radio - "OK - pre otvorenie oblibeneho zoznamu -ANO" nic sa nezmeni stale otvara info bar.

diky za pomoc.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2471
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 12 pro 2017 11:19

crosso26 píše:uz je to vyriesene, ani neviem ako nainstaloval som image este raz a teraz je to v poriadku ale mam este 2 anomalie:

1. vid obrazok - nastavenia 1/6, 2/6 atd by mal kazde zobrazit na novej strane, mne to zobrauje hoci kde, dole a podobne
2. skin nereaguje na zmenu nastavenia TV/Radio - "OK - pre otvorenie oblibeneho zoznamu -ANO" nic sa nezmeni stale otvara info bar.

diky za pomoc.


1.bohuzial ide o chybu/bug samotneho VTi, skin toto zobrazenie obsahu vobec neriesi
2. zrejme myslis typ "neutrino" pre ovladanie infobaru - musis to povolit v nastaveniach HDG

Příspěvky: 49
Registrován: 03 čer 2015 08:34

Re: Diskusia

Příspěvekod rom2005 » 13 led 2018 10:48

Ahoj Shamanne,
v HDG16 11.79 jsi změnil i info o bitrate? Ukazuje teď jen 1 hodnotu (dříve min., max., act., avg.), nyní je to asi jen average?

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2471
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 13 led 2018 11:39

rom2005 píše:Ahoj Shamanne,
v HDG16 11.79 jsi změnil i info o bitrate? Ukazuje teď jen 1 hodnotu (dříve min., max., act., avg.), nyní je to asi jen average?


nie, ziadna zmena, je to stale rovnake dlhodobo, ale pokial nainstaluj bitrate plugin, ktory pouziva "so" binary, skin ho prioritne vyuzije - a toto binary uz vie poskytnut len aktual/priem. hodnotu, teda ak chces mat rozsirene bitrate info, musia byt splnene tieto podmienky:

1. nesmie byt nainstalovany bitrate plugin s "so" binary
2. povolene rozsirene bitrate info v nastaveniach skinu
3. povoleny bitrate

Příspěvky: 49
Registrován: 03 čer 2015 08:34

Re: Diskusia

Příspěvekod rom2005 » 13 led 2018 12:14

Mám tam bitrate z GP3. Ad 2) V nastavení HDG16 je jen bitrate ano/ne, žádná volba rozšířeného bitrate info.

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2471
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 13 led 2018 13:31

rom2005 píše:Mám tam bitrate z GP3. Ad 2) V nastavení HDG16 je jen bitrate ano/ne, žádná volba rozšířeného bitrate info.


vsetko funguje spravne ako ma: volba rozsirene bitrate info je dostupna len ak skin nepouziva bitrate binary z pluginu bitrateviewer, ako som pisal v predchadzajucom prispevku - podmienky - bod 1. nie je splneny

ak odinstalujes bitrate plugin tuto volbu budes mat dostupnu, ale samotne bitrate nemusi potom fungovat, ak ide o arm HW - 900,920, neexistuje korektna binary a ako som pisal bitrate bin z pluginu vie poskytnut len act./avg bitrate

Příspěvky: 18
Registrován: 28 lis 2015 14:23

Re: Diskusia

Příspěvekod elektrikar » 14 led 2018 00:19

Ahoj
Mám na svém Vu +Solo4k, nainstalované sva skiny
jak HDG16 , tak i HDG17

je možné, že když budu mít v nastavení skinu , uloženou jednu adresu, pro ukládání piconl a dalších obrízků, např. /123

že se mi picony uloží jen v té jedné složce a tak budu moci využívat z jednoho zdroje ( /123 ) umístěné v rootu, všechny ty složky a podsložky?


ušetřil bych tak místo, pro jednotlivé skiny, :-)
VU+ solo 4k - HDGlass17 - VTI 11.0.2, VU+Solo2 VTI 11.0.1 HD Glass16 :-)

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2471
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 14 led 2018 11:09

je to mozne, ale prakticky nepouzitelne, kedze tieto skiny pouzivaju ine rozlisenia a farebnu hlbku pre subory a v jednotlivych adresaroch je ich obsah rozdielny

Příspěvky: 112
Registrován: 03 kvě 2015 16:53

Re: Diskusia

Příspěvekod kostik123456 » 18 led 2018 18:07

Ahoj shamann, prosímŤa, dalo by sa do HDGlass16 do hlavného menu VTI image implementovať ikony
-MediaScanner
-Blu-ray player
-DVD player
-MultiQuickbutton
-ShotYourScreen setup
-IPTV-CCCAM-Live
-MytubePlayer
-Live Football
Teraz nemám možnosť ti poslať niektoré pluginy aby si to nahodil tak zajtra. Zatiaľ ďakujem.
Len ešte toľko, že MultiQuickbutton, IPTV-CCCAM a LiveFootball si samostatné pluginy tak Ti ich zajtra pošlem. Pekný deň. Ahoj.

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2471
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 18 led 2018 19:45

kostik123456 píše:Ahoj shamann, prosímŤa, dalo by sa do HDGlass16 do hlavného menu VTI image implementovať ikony
-MediaScanner
-Blu-ray player
-DVD player
-MultiQuickbutton
-ShotYourScreen setup
-IPTV-CCCAM-Live
-MytubePlayer
-Live Football
Teraz nemám možnosť ti poslať niektoré pluginy aby si to nahodil tak zajtra. Zatiaľ ďakujem.
Len ešte toľko, že MultiQuickbutton, IPTV-CCCAM a LiveFootball si samostatné pluginy tak Ti ich zajtra pošlem. Pekný deň. Ahoj.


je to mozne, ale napr. blueray pl., dvd pl. ikony su zrejme maju ine entryID, bez informacii o entryID pre ten ktory plugin/menu polozku neviem pridat/vytvorit ikony, musis poslat vsetky pluginy ...

Příspěvky: 112
Registrován: 03 kvě 2015 16:53

Re: Diskusia

Příspěvekod kostik123456 » 18 led 2018 22:51

shamann píše:
kostik123456 píše:Ahoj shamann, prosímŤa, dalo by sa do HDGlass16 do hlavného menu VTI image implementovať ikony
-MediaScanner
-Blu-ray player
-DVD player
-MultiQuickbutton
-ShotYourScreen setup
-IPTV-CCCAM-Live
-MytubePlayer
-Live Football
Teraz nemám možnosť ti poslať niektoré pluginy aby si to nahodil tak zajtra. Zatiaľ ďakujem.
Len ešte toľko, že MultiQuickbutton, IPTV-CCCAM a LiveFootball si samostatné pluginy tak Ti ich zajtra pošlem. Pekný deň. Ahoj.


je to mozne, ale napr. blueray pl., dvd pl. ikony su zrejme maju ine entryID, bez informacii o entryID pre ten ktory plugin/menu polozku neviem pridat/vytvorit ikony, musis poslat vsetky pluginy ...

OK, ešte ShotYourScreen screen, ale tie zostávajúce nemám, tie sú inštalované priamo z image VTI. Pekný večer.

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2471
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 19 led 2018 11:22

ak posles vsetky pluginy, pozriem ...

Příspěvky: 112
Registrován: 03 kvě 2015 16:53

Re: Diskusia

Příspěvekod kostik123456 » 19 led 2018 15:28

Ahoj shamann, posielam pár pluginov, ale niesom si istý či sú 3 OK, lebo som ich stiahol z netu
Čiže (ShotYourscreen plugin a mytubePlayer). Tie zbylé 2 mám inštalované vo VU+ Solo4K (LiveFootball, CCCAM-IPTV live.)
Blu-ray player, DVDplayer, MediaScanner a MultiQuickbutton sú priamo z image VTI takže neviem ako zistím informacie o entryID.
Ak ma zasvetíš tak Ti rád pomôžem, nejaký postup. Maj sa pekne AHOJ a ďakujem.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2471
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 19 led 2018 18:31

kostik123456 píše:Ahoj shamann, posielam pár pluginov, ale niesom si istý či sú 3 OK, lebo som ich stiahol z netu
Čiže (ShotYourscreen plugin a mytubePlayer). Tie zbylé 2 mám inštalované vo VU+ Solo4K (LiveFootball, CCCAM-IPTV live.)
Blu-ray player, DVDplayer, MediaScanner a MultiQuickbutton sú priamo z image VTI takže neviem ako zistím informacie o entryID.
Ak ma zasvetíš tak Ti rád pomôžem, nejaký postup. Maj sa pekne AHOJ a ďakujem.


tie ktore su sucastou image, skopiruj s image z /usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/, prip. pozri v /usr/share/enigma2/menu.xml

ShotYourscreen, mytube plugin - nepotrebuju menu ikonu, nie su sucastou ziadneho menu!

iptvlive a livefootbal su pridane a mozes stiahnut

Příspěvky: 112
Registrován: 03 kvě 2015 16:53

Re: Diskusia

Příspěvekod kostik123456 » 19 led 2018 22:12

Ok, moc ďakujem za tie dve ikony, zbylé Ti zajtra skopírujem a pošlem.
Pekný večer.

Příspěvky: 202
Registrován: 12 kvě 2015 15:04

Re: Diskusia

Příspěvekod Pavel » 20 led 2018 05:27

nejde mi nainstalovat enigma2-skin-hdglass16_11.84_all.deb, viz screen příloha, prosím o radu
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Příspěvky: 202
Registrován: 12 kvě 2015 15:04

Re: Diskusia

Příspěvekod Pavel » 20 led 2018 09:50

Pavel píše:nejde mi nainstalovat enigma2-skin-hdglass16_11.84_all.deb, viz screen příloha, prosím o radu

tak už se mi to povedlo

Příspěvky: 112
Registrován: 03 kvě 2015 16:53

Re: Diskusia

Příspěvekod kostik123456 » 20 led 2018 20:39

shamann píše:
kostik123456 píše:Ahoj shamann, posielam pár pluginov, ale niesom si istý či sú 3 OK, lebo som ich stiahol z netu
Čiže (ShotYourscreen plugin a mytubePlayer). Tie zbylé 2 mám inštalované vo VU+ Solo4K (LiveFootball, CCCAM-IPTV live.)
Blu-ray player, DVDplayer, MediaScanner a MultiQuickbutton sú priamo z image VTI takže neviem ako zistím informacie o entryID.
Ak ma zasvetíš tak Ti rád pomôžem, nejaký postup. Maj sa pekne AHOJ a ďakujem.


tie ktore su sucastou image, skopiruj s image z /usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/, prip. pozri v /usr/share/enigma2/menu.xml

ShotYourscreen, mytube plugin - nepotrebuju menu ikonu, nie su sucastou ziadneho menu!

iptvlive a livefootbal su pridane a mozes stiahnut

Ahoj shamann, tuná to máš čo si potreboval. Moc Ti ďakujem,
AHOJ.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2471
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 20 led 2018 21:46

kostik123456 píše:Ahoj shamann, tuná to máš čo si potreboval. Moc Ti ďakujem,
AHOJ.


DVDplayer a MultiQuickbutton - ikony maju
ShotYourscreen, mytube plugin, Blu-ray player, MediaScanner - nepotrebuju menu ikonu, nie su sucastou ziadneho menu!

nie je potrebne nic pridavat

Příspěvky: 202
Registrován: 12 kvě 2015 15:04

Re: Diskusia

Příspěvekod Pavel » 20 led 2018 22:53

shamann píše:inak doporucujem pre dm920 jednoznacne pouzivat Full HD Glass17 alebo Ultra HD Glass18, tieto skiny uz dokazu plnohodnotne vyuzit potencial Dream OS a maju aj viac moznosti ako HDG16, kde uz je vyvoj minimalny, FHDG17/UHDG18 vyuziju animacie objektov - infobar(picon,druhy picom, tp info, ecm line), vyber kanalov(vsetky picon pouzite podla typu), plnohodnotna 32bit grafika, a dalsie moznosti v nastaveniach, rovnako GSU sa prepne na prislusne rozlisenie z plnohodnotnou 32 grafikou

skiny Full HD Glass17 i Ultra HD Glass18 jsem zkoušel včera celí den, v obou se mi zobrazuje většina pluginu jen v malém okénku, a to i ty co jsem stahoval přímo v přijímači ze zásuvných modulů (pluginů), takže jsem dal zase HD Glass16, už taky proto že jsem použil hdg16.conf který mám z Dreambox DM 7020 HD v2, ale časem je ještě zkusím

Příspěvky: 112
Registrován: 03 kvě 2015 16:53

Re: Diskusia

Příspěvekod kostik123456 » 20 led 2018 23:42

shamann píše:
kostik123456 píše:Ahoj shamann, tuná to máš čo si potreboval. Moc Ti ďakujem,
AHOJ.


DVDplayer a MultiQuickbutton - ikony maju
ShotYourscreen, mytube plugin, Blu-ray player, MediaScanner - nepotrebuju menu ikonu, nie su sucastou ziadneho menu!

nie je potrebne nic pridavat

OK, ďakujem za ochotu,
AHOJ.

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2471
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 21 led 2018 10:11

Pavel píše:skiny Full HD Glass17 i Ultra HD Glass18 jsem zkoušel včera celí den, v obou se mi zobrazuje většina pluginu jen v malém okénku, a to i ty co jsem stahoval přímo v přijímači ze zásuvných modulů (pluginů), takže jsem dal zase HD Glass16, už taky proto že jsem použil hdg16.conf který mám z Dreambox DM 7020 HD v2, ale časem je ještě zkusím


hmm, to su co za pluginy? vsetky bezne pouzivane uz automaticky podporuju FHD rozlisenie alebo su pridane v FHDG17? to musis pouzivat riadne vela pluginov permanentne...

Příspěvky: 202
Registrován: 12 kvě 2015 15:04

Re: Diskusia

Příspěvekod Pavel » 21 led 2018 14:39

tak jsem zase ozkoušel fullhdglass17 a ultrahdglass18, a moc pluginů tam nemám, problém z velikostí mají třeba ty viz příloha, je to v ullhdglass17, v ultrahdglass18 to je ještě horší, asi se s tím nedá nic dělat?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2471
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 21 led 2018 15:33

Pavel píše:tak jsem zase ozkoušel fullhdglass17 a ultrahdglass18, a moc pluginů tam nemám, problém z velikostí mají třeba ty viz příloha, je to v ullhdglass17, v ultrahdglass18 to je ještě horší, asi se s tím nedá nic dělat?


nie je problem pridat, staci mi napisat ktore a idealne aj poslat samotne pluginy, bezne doplnam podla poziadaviek, doplnam sucasne do FHDG aj UHDG, pluginy, ktore si poslal screenshoty, nepouzivas bezne kazdy den, raz nastavis a nepotrebujes nic viac, takze to nevidim ako dovod nepouzivat FHD skin

PředchozíDalší

Zpět na HD Glass16

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 3 návštevníků