Diskusia

Moderátor: Moderátoři

Příspěvky: 107
Registrován: 08 pro 2014 20:33

Re: Diskusia

Příspěvekod tomili » 17 pro 2018 19:48

shamann píše:I am sorry, but there is no way to displaying requested info about CI/CAM module like CAID and more with standard options in enigma2 but I know about "3rd party tool" where is that info possible - autopin plugin and some binary so finally it is not possible do that now in FHDG but may be in the future if I will be have any CAM module I can try to do something with this

Thank
SONY BRAVIA KDL-46HX925 LED 3D.
SONY BDV N-9100W.
SAMSUNG QLED  QE55Q8CNA
SAMSUNG 3D SMART TV UE40ES6100W.
DREAMBOX DM920 UHD S2X FBC MULTISTREAM Open Vision 7.2 (SSD 240 GB)
DREAMBOX DM 800 HD SE OPENPLI 7.0 by Ednaz
OPENBOX S4 HD PRO+ ПО 2.12.33

Příspěvky: 8
Registrován: 11 črc 2015 08:29

Re: Diskusia

Příspěvekod nyakec » 20 pro 2018 12:01

Ahoj.. Prosím Ta neidu mi stahovat velké icony ..Hláška: Menu ikony /velké/ Chyba:menu IconsBig.Doteraz všetko šlapalo v pohode mam usb 16gb Dakujem a prajem pekný den.....

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2976
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 20 pro 2018 12:40

no nic netrva vecne, na servri su files ok, teraz som ich skontroloval, cize ide o chybu u teba, ako velakrat vacsinou ide o problem z poskodenym fs, skus ho dat opravit, prip. asi budes musiet formatovat usb, skus rucne zmazat vsetky menuikony na usb - ak nedovoli, ide o chybu fs na usb bohuzial to inak zistis aj z zo samotnej chyby ktoru zahlasi ak je zobrazeny pocet uspesnych files mensi ako vsetkych ...

chcem ale poprosit: pri chybach alebo problemoch ci otazkach je vzdy napomocne ak je uvedeny typ hw, image - verzia, verzia skinu, teda co najviac "systemovych" informacii

Příspěvky: 4
Registrován: 27 zář 2016 07:56

Re: Diskusia

Příspěvekod apaopic » 24 pro 2018 06:32

po update mam problem so zobrazovanim kanalov v zozname na lavej strane ich mam len 7 a predtym ich tam bolo okolo 20 . vti 14 vu+ solo 4k

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2976
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 24 pro 2018 10:19

posli screenshot, prip. oznac ...

Příspěvky: 107
Registrován: 08 pro 2014 20:33

Re: Diskusia

Příspěvekod tomili » 24 pro 2018 19:20

dear shamann for some reason the window image OpenATV 6.3 is not clearly visible

1.jpg
2.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
SONY BRAVIA KDL-46HX925 LED 3D.
SONY BDV N-9100W.
SAMSUNG QLED  QE55Q8CNA
SAMSUNG 3D SMART TV UE40ES6100W.
DREAMBOX DM920 UHD S2X FBC MULTISTREAM Open Vision 7.2 (SSD 240 GB)
DREAMBOX DM 800 HD SE OPENPLI 7.0 by Ednaz
OPENBOX S4 HD PRO+ ПО 2.12.33

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2976
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 25 pro 2018 09:20

tomili píše:dear shamann for some reason the window image OpenATV 6.3 is not clearly visible



please send me a screenshot(s) with language set to english because it is hard to identify screens definition in openatv source if language is not set to english and explain what is it - plugin ... or menu-settings .... or ?

Příspěvky: 4
Registrován: 27 zář 2016 07:56

Re: Diskusia

Příspěvekod apaopic » 25 pro 2018 10:28

toto je vu+ zero pred updatom
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Příspěvky: 4
Registrován: 27 zář 2016 07:56

Re: Diskusia

Příspěvekod apaopic » 25 pro 2018 10:29

a toto je vu+ solo po update
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2976
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 25 pro 2018 10:50

chod do nastaveni: vti panel - zoznam kanalov (nepamatam ako sa to presne vola) a nastav velkost picon na 50x30, prip. sa pohraj so zvysnymi nastaveniami, je to len o definicii vo vti panely

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2976
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 25 pro 2018 11:03

takto to je u mna na vu+ duo2 s ver. 2.52
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Příspěvky: 4
Registrován: 27 zář 2016 07:56

Re: Diskusia

Příspěvekod apaopic » 26 pro 2018 13:21

funguje to diky moc

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2976
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 26 pro 2018 13:33

apaopic píše:funguje to diky moc


ok, dik za info

Příspěvky: 107
Registrován: 08 pro 2014 20:33

Re: Diskusia

Příspěvekod tomili » 29 pro 2018 19:55

shamann píše:
tomili píše:dear shamann for some reason the window image OpenATV 6.3 is not clearly visible



please send me a screenshot(s) with language set to english because it is hard to identify screens definition in openatv source if language is not set to english and explain what is it - plugin ... or menu-settings .... or ?


1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
SONY BRAVIA KDL-46HX925 LED 3D.
SONY BDV N-9100W.
SAMSUNG QLED  QE55Q8CNA
SAMSUNG 3D SMART TV UE40ES6100W.
DREAMBOX DM920 UHD S2X FBC MULTISTREAM Open Vision 7.2 (SSD 240 GB)
DREAMBOX DM 800 HD SE OPENPLI 7.0 by Ednaz
OPENBOX S4 HD PRO+ ПО 2.12.33

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2976
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 30 pro 2018 15:23

thx. fixed from ver. 2.53
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Příspěvky: 24
Registrován: 11 úno 2015 20:24

Re: Diskusia

Příspěvekod dr.eam » 01 led 2019 22:57

Zdravím Ťa Shamann, mám VU+Ultimo4k a OpenATV 6.2 , po dlhšom čase som si nainštaloval opäť tvoj skin, vyhovuje mi aj Matrixov ktorý je v Openatv , ale chýbajú mi tam nejaké drobnosti , ktoré sa nezobrazujú.
Mám pár návrhov na opravu v tvojom skine na ktoré som natrafil.
InkedEPG_LI.jpg

tu by si mohol upraviť velkosť písma a trochu zvačšiť medzery medzi dátumom , časom a textom, nevidieť celý text je to zle čitatelné... a dátum by bol možno lepší vo formáte 31.dec.

Inkedhdg sett_LI.jpg


Inkedhdg sett1_LI.jpg


Inkedhdg sett2_LI.jpg

tu len opraviť pár gram. chýb

Inkedpicon infob_LI.jpg

tu neviem čo je skratka SBT
a predpokladám , že "A" je označenie aktívneho tunera, len neviem prečo nemá takú farbu ako som si nastavil
tuner color.jpg


a ešte picon volume glass17/2 je super , len by bol lepší bez rámčeka (vid moja úprava) a možno by stačila velkosť 200x200 , hodnota by mohla byť zobrazená vo nútri koliečka.

a ešte ked si chcem nastaviť jeho pozíciu, zobrazuje sa iná ikonka, podla ktorej sa to nedá celkom dobre trafiť.

Ďakujem za Tvoju skvelú prácu a v novom roku želám vela trpezlivosti a skvelých nápadov.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2976
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 02 led 2019 17:15

dr.eam píše:...
tu by si mohol upraviť velkosť písma a trochu zvačšiť medzery medzi dátumom , časom a textom, nevidieť celý text je to zle čitatelné... a dátum by bol možno lepší vo formáte 31.dec.


"list" si automaticky nastavuje image, skin je bez moznosti uprav, ktore by si chcel - format datum-u a velkost medzier - auto vypocet, velkost fontu nastavujes/korigujes v nastaveniach image: nastavenia - epg - single epg - velkost fontu - nastav napr. "-6" inak je tam bug, ktory nezohladnuje realnu velkost fontu vo vypocte, ale prave riesenim tohto bug-u je korekcia velkosti v nastaveniach, ktora to riesi

dr.eam píše:tu len opraviť pár gram. chýb


ok - opravene (ver. 2.54)

dr.eam píše:tu neviem čo je skratka SBT
a predpokladám , že "A" je označenie aktívneho tunera, len neviem prečo nemá takú farbu ako som si nastavil


SBT - subtitle alebo titulky, farba tunera je nastavitelna len pre samostatnu "tunerovu cast", ktora je len v niektorych typoch infobarov, ikonu, ktoru vidis nie je mozne farebne menit - je pevne dana zvolenym typom ikon

dr.eam píše:a ešte picon volume glass17/2 je super , len by bol lepší bez rámčeka (vid moja úprava) a možno by stačila velkosť 200x200 , hodnota by mohla byť zobrazená vo nútri koliečka


pridany ako novy typ Glass17 3 (ver. 2.54)

dr.eam píše:...a ešte ked si chcem nastaviť jeho pozíciu, zobrazuje sa iná ikonka, podla ktorej sa to nedá celkom dobre trafiť...


upravene, zobrazuje sa vzdy aktualne navoleny typ (ver. 2.54)

Příspěvky: 24
Registrován: 11 úno 2015 20:24

Re: Diskusia

Příspěvekod dr.eam » 02 led 2019 21:23

shamann píše:....upravene, zobrazuje sa vzdy aktualne navoleny typ (ver. 2.54)

Skvelá práca, ochota apromptnosť ... proste Shamann .

Ď.

Příspěvky: 21
Registrován: 06 bře 2015 17:44

Re: Diskusia

Příspěvekod efly » 04 led 2019 17:30

....sledujem výpadok počasia z YAHOO, MSN ok.

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2976
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 04 led 2019 20:45

efly píše:....sledujem výpadok počasia z YAHOO, MSN ok.


vyzera to na koniec poskytovania meteo info z yahoo public, odteraz je potrebna autentifikacia a je aj zmena API url, blizsie info tu

Příspěvky: 39
Registrován: 12 črc 2016 22:27

Re: Diskusia

Příspěvekod kelt » 05 led 2019 00:00

ahoj shamann...
teraz ked je ako ze koniec poskytovania meteo info z Yahoo mam dlhsiu dobu problem z MSN a to zobrazuje sa vsetko korektne akurat aktualizacia je stale len N/A dalo by sa to dako opravit aby sa to zobrazovalo a aktualizovalo pravidelne a korektne ako v Yahoo... Dik za odpoved ... VU+Zero 4k Open ATV 6.3 FHG 17...
...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2976
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 05 led 2019 11:59

kelt píše:ahoj shamann...
teraz ked je ako ze koniec poskytovania meteo info z Yahoo mam dlhsiu dobu problem z MSN a to zobrazuje sa vsetko korektne akurat aktualizacia je stale len N/A dalo by sa to dako opravit aby sa to zobrazovalo a aktualizovalo pravidelne a korektne ako v Yahoo... Dik za odpoved ... VU+Zero 4k Open ATV 6.3 FHG 17...
...


aktualizuje pravidelne, len chyba info v tejto volbe skinu pocasia o case aktualizacie, to by nemal byt problem opravit, skusim sa na to pozriet ...

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2976
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 05 led 2019 14:57

kelt píše:ahoj shamann...
teraz ked je ako ze koniec poskytovania meteo info z Yahoo mam dlhsiu dobu problem z MSN a to zobrazuje sa vsetko korektne akurat aktualizacia je stale len N/A dalo by sa to dako opravit aby sa to zobrazovalo a aktualizovalo pravidelne a korektne ako v Yahoo... Dik za odpoved ... VU+Zero 4k Open ATV 6.3 FHG 17...
...


vyskusaj - rozbal z prilohy, prepis v:

Kód: Vybrat vše
/usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/setupGlass17/


a restart GUI

Příspěvky: 39
Registrován: 12 črc 2016 22:27

Re: Diskusia

Příspěvekod kelt » 05 led 2019 15:47

shamann píše:
vyskusaj - rozbal z prilohy, prepis v:

Kód: Vybrat vše
/usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/setupGlass17/


a restart GUI


ahoj shamann...
Dikk superrr funguje to ,,,, ;)

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2976
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 05 led 2019 19:47

ok, dik za info, bude to sucastou dalsieho update

PředchozíDalší

Zpět na Full HD Glass17

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron