Diskusia

Moderátor: Moderátoři

Příspěvky: 128
Registrován: 08 pro 2014 20:33

Re: Diskusia

Příspěvekod tomili » 17 pro 2018 19:48

shamann píše:I am sorry, but there is no way to displaying requested info about CI/CAM module like CAID and more with standard options in enigma2 but I know about "3rd party tool" where is that info possible - autopin plugin and some binary so finally it is not possible do that now in FHDG but may be in the future if I will be have any CAM module I can try to do something with this

Thank
SONY BRAVIA KDL-46HX925 LED 3D.
SONY BDV N-9100W.
SAMSUNG QLED  QE55Q8CNA
SAMSUNG 3D SMART TV UE40ES6100W.
DREAMBOX DM920 UHD S2X FBC MULTISTREAM Merlin 4 (SSD 240 GB)
DREAMBOX DM 800 HD SE OPENPLI 7.0 by Ednaz
OPENBOX S4 HD PRO+ ПО 2.12.33

Příspěvky: 9
Registrován: 11 črc 2015 08:29

Re: Diskusia

Příspěvekod nyakec » 20 pro 2018 12:01

Ahoj.. Prosím Ta neidu mi stahovat velké icony ..Hláška: Menu ikony /velké/ Chyba:menu IconsBig.Doteraz všetko šlapalo v pohode mam usb 16gb Dakujem a prajem pekný den.....

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3363
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 20 pro 2018 12:40

no nic netrva vecne, na servri su files ok, teraz som ich skontroloval, cize ide o chybu u teba, ako velakrat vacsinou ide o problem z poskodenym fs, skus ho dat opravit, prip. asi budes musiet formatovat usb, skus rucne zmazat vsetky menuikony na usb - ak nedovoli, ide o chybu fs na usb bohuzial to inak zistis aj z zo samotnej chyby ktoru zahlasi ak je zobrazeny pocet uspesnych files mensi ako vsetkych ...

chcem ale poprosit: pri chybach alebo problemoch ci otazkach je vzdy napomocne ak je uvedeny typ hw, image - verzia, verzia skinu, teda co najviac "systemovych" informacii

Příspěvky: 4
Registrován: 27 zář 2016 07:56

Re: Diskusia

Příspěvekod apaopic » 24 pro 2018 06:32

po update mam problem so zobrazovanim kanalov v zozname na lavej strane ich mam len 7 a predtym ich tam bolo okolo 20 . vti 14 vu+ solo 4k

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3363
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 24 pro 2018 10:19

posli screenshot, prip. oznac ...

Příspěvky: 128
Registrován: 08 pro 2014 20:33

Re: Diskusia

Příspěvekod tomili » 24 pro 2018 19:20

dear shamann for some reason the window image OpenATV 6.3 is not clearly visible

1.jpg
2.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
SONY BRAVIA KDL-46HX925 LED 3D.
SONY BDV N-9100W.
SAMSUNG QLED  QE55Q8CNA
SAMSUNG 3D SMART TV UE40ES6100W.
DREAMBOX DM920 UHD S2X FBC MULTISTREAM Merlin 4 (SSD 240 GB)
DREAMBOX DM 800 HD SE OPENPLI 7.0 by Ednaz
OPENBOX S4 HD PRO+ ПО 2.12.33

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3363
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 25 pro 2018 09:20

tomili píše:dear shamann for some reason the window image OpenATV 6.3 is not clearly visible



please send me a screenshot(s) with language set to english because it is hard to identify screens definition in openatv source if language is not set to english and explain what is it - plugin ... or menu-settings .... or ?

Příspěvky: 4
Registrován: 27 zář 2016 07:56

Re: Diskusia

Příspěvekod apaopic » 25 pro 2018 10:28

toto je vu+ zero pred updatom
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Příspěvky: 4
Registrován: 27 zář 2016 07:56

Re: Diskusia

Příspěvekod apaopic » 25 pro 2018 10:29

a toto je vu+ solo po update
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3363
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 25 pro 2018 10:50

chod do nastaveni: vti panel - zoznam kanalov (nepamatam ako sa to presne vola) a nastav velkost picon na 50x30, prip. sa pohraj so zvysnymi nastaveniami, je to len o definicii vo vti panely

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3363
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 25 pro 2018 11:03

takto to je u mna na vu+ duo2 s ver. 2.52
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Příspěvky: 4
Registrován: 27 zář 2016 07:56

Re: Diskusia

Příspěvekod apaopic » 26 pro 2018 13:21

funguje to diky moc

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3363
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 26 pro 2018 13:33

apaopic píše:funguje to diky moc


ok, dik za info

Příspěvky: 128
Registrován: 08 pro 2014 20:33

Re: Diskusia

Příspěvekod tomili » 29 pro 2018 19:55

shamann píše:
tomili píše:dear shamann for some reason the window image OpenATV 6.3 is not clearly visible



please send me a screenshot(s) with language set to english because it is hard to identify screens definition in openatv source if language is not set to english and explain what is it - plugin ... or menu-settings .... or ?


1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
SONY BRAVIA KDL-46HX925 LED 3D.
SONY BDV N-9100W.
SAMSUNG QLED  QE55Q8CNA
SAMSUNG 3D SMART TV UE40ES6100W.
DREAMBOX DM920 UHD S2X FBC MULTISTREAM Merlin 4 (SSD 240 GB)
DREAMBOX DM 800 HD SE OPENPLI 7.0 by Ednaz
OPENBOX S4 HD PRO+ ПО 2.12.33

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3363
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 30 pro 2018 15:23

thx. fixed from ver. 2.53
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Příspěvky: 41
Registrován: 11 úno 2015 20:24

Re: Diskusia

Příspěvekod dr.eam » 01 led 2019 22:57

Zdravím Ťa Shamann, mám VU+Ultimo4k a OpenATV 6.2 , po dlhšom čase som si nainštaloval opäť tvoj skin, vyhovuje mi aj Matrixov ktorý je v Openatv , ale chýbajú mi tam nejaké drobnosti , ktoré sa nezobrazujú.
Mám pár návrhov na opravu v tvojom skine na ktoré som natrafil.
InkedEPG_LI.jpg

tu by si mohol upraviť velkosť písma a trochu zvačšiť medzery medzi dátumom , časom a textom, nevidieť celý text je to zle čitatelné... a dátum by bol možno lepší vo formáte 31.dec.

Inkedhdg sett_LI.jpg


Inkedhdg sett1_LI.jpg


Inkedhdg sett2_LI.jpg

tu len opraviť pár gram. chýb

Inkedpicon infob_LI.jpg

tu neviem čo je skratka SBT
a predpokladám , že "A" je označenie aktívneho tunera, len neviem prečo nemá takú farbu ako som si nastavil
tuner color.jpg


a ešte picon volume glass17/2 je super , len by bol lepší bez rámčeka (vid moja úprava) a možno by stačila velkosť 200x200 , hodnota by mohla byť zobrazená vo nútri koliečka.

a ešte ked si chcem nastaviť jeho pozíciu, zobrazuje sa iná ikonka, podla ktorej sa to nedá celkom dobre trafiť.

Ďakujem za Tvoju skvelú prácu a v novom roku želám vela trpezlivosti a skvelých nápadov.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3363
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 02 led 2019 17:15

dr.eam píše:...
tu by si mohol upraviť velkosť písma a trochu zvačšiť medzery medzi dátumom , časom a textom, nevidieť celý text je to zle čitatelné... a dátum by bol možno lepší vo formáte 31.dec.


"list" si automaticky nastavuje image, skin je bez moznosti uprav, ktore by si chcel - format datum-u a velkost medzier - auto vypocet, velkost fontu nastavujes/korigujes v nastaveniach image: nastavenia - epg - single epg - velkost fontu - nastav napr. "-6" inak je tam bug, ktory nezohladnuje realnu velkost fontu vo vypocte, ale prave riesenim tohto bug-u je korekcia velkosti v nastaveniach, ktora to riesi

dr.eam píše:tu len opraviť pár gram. chýb


ok - opravene (ver. 2.54)

dr.eam píše:tu neviem čo je skratka SBT
a predpokladám , že "A" je označenie aktívneho tunera, len neviem prečo nemá takú farbu ako som si nastavil


SBT - subtitle alebo titulky, farba tunera je nastavitelna len pre samostatnu "tunerovu cast", ktora je len v niektorych typoch infobarov, ikonu, ktoru vidis nie je mozne farebne menit - je pevne dana zvolenym typom ikon

dr.eam píše:a ešte picon volume glass17/2 je super , len by bol lepší bez rámčeka (vid moja úprava) a možno by stačila velkosť 200x200 , hodnota by mohla byť zobrazená vo nútri koliečka


pridany ako novy typ Glass17 3 (ver. 2.54)

dr.eam píše:...a ešte ked si chcem nastaviť jeho pozíciu, zobrazuje sa iná ikonka, podla ktorej sa to nedá celkom dobre trafiť...


upravene, zobrazuje sa vzdy aktualne navoleny typ (ver. 2.54)

Příspěvky: 41
Registrován: 11 úno 2015 20:24

Re: Diskusia

Příspěvekod dr.eam » 02 led 2019 21:23

shamann píše:....upravene, zobrazuje sa vzdy aktualne navoleny typ (ver. 2.54)

Skvelá práca, ochota apromptnosť ... proste Shamann .

Ď.

Příspěvky: 21
Registrován: 06 bře 2015 17:44

Re: Diskusia

Příspěvekod efly » 04 led 2019 17:30

....sledujem výpadok počasia z YAHOO, MSN ok.

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3363
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 04 led 2019 20:45

efly píše:....sledujem výpadok počasia z YAHOO, MSN ok.


vyzera to na koniec poskytovania meteo info z yahoo public, odteraz je potrebna autentifikacia a je aj zmena API url, blizsie info tu

Příspěvky: 45
Registrován: 12 črc 2016 22:27

Re: Diskusia

Příspěvekod kelt » 05 led 2019 00:00

ahoj shamann...
teraz ked je ako ze koniec poskytovania meteo info z Yahoo mam dlhsiu dobu problem z MSN a to zobrazuje sa vsetko korektne akurat aktualizacia je stale len N/A dalo by sa to dako opravit aby sa to zobrazovalo a aktualizovalo pravidelne a korektne ako v Yahoo... Dik za odpoved ... VU+Zero 4k Open ATV 6.3 FHG 17...
...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3363
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 05 led 2019 11:59

kelt píše:ahoj shamann...
teraz ked je ako ze koniec poskytovania meteo info z Yahoo mam dlhsiu dobu problem z MSN a to zobrazuje sa vsetko korektne akurat aktualizacia je stale len N/A dalo by sa to dako opravit aby sa to zobrazovalo a aktualizovalo pravidelne a korektne ako v Yahoo... Dik za odpoved ... VU+Zero 4k Open ATV 6.3 FHG 17...
...


aktualizuje pravidelne, len chyba info v tejto volbe skinu pocasia o case aktualizacie, to by nemal byt problem opravit, skusim sa na to pozriet ...

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3363
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 05 led 2019 14:57

kelt píše:ahoj shamann...
teraz ked je ako ze koniec poskytovania meteo info z Yahoo mam dlhsiu dobu problem z MSN a to zobrazuje sa vsetko korektne akurat aktualizacia je stale len N/A dalo by sa to dako opravit aby sa to zobrazovalo a aktualizovalo pravidelne a korektne ako v Yahoo... Dik za odpoved ... VU+Zero 4k Open ATV 6.3 FHG 17...
...


vyskusaj - rozbal z prilohy, prepis v:

Kód: Vybrat vše
/usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/setupGlass17/


a restart GUI

Příspěvky: 45
Registrován: 12 črc 2016 22:27

Re: Diskusia

Příspěvekod kelt » 05 led 2019 15:47

shamann píše:
vyskusaj - rozbal z prilohy, prepis v:

Kód: Vybrat vše
/usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/setupGlass17/


a restart GUI


ahoj shamann...
Dikk superrr funguje to ,,,, ;)

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3363
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 05 led 2019 19:47

ok, dik za info, bude to sucastou dalsieho update

PředchozíDalší

Zpět na Full HD Glass17

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník