- Kód: Vybrat vše
/usr/lib/enigma2/python/Screens/
a restart GUI
Moderátor: Moderátoři
shamann píše:ok, v dalsom update to bude ako predtym, zatial to uprav prepisanim G17screens.py z prilohy v:
- Kód: Vybrat vše
a restart GUI
dr.eam píše:ahoj shamann, nanovo som inštaloval dm920 a ked som išiel obnoviť nastavenie zo zálohy configu fhdg17 , tak zelenáč. v prílohe crashlog.
A ešte prosím ťa ako nastaviť cestu pre prezobrazenie piconov, v ponuke GP4 sú predovolené iba cesty /usr/share/enigma/picon/ alebo /data/picon , a nechce sa mi zakaždým kopírovať picony do /usr/share...
a poprosím trochu roztiahnuť tabulku vid screen, v origo skine vidieť celú cestu.
Ď.
shamann píše:je to opravene od ver. 3.16
veles24 píše:Добрый день,уважаемый Шаман.Очень просим сделать возможность, выбора " ТИП ЭКРАНА ВЫБОРА КАНАЛОВ" PIG (+act,several ,left)2. КАК на скрине.
9000peter píše:Hoj Shamann.
Poprosím ikonku.
serviceapp_setup2.png.
Ďakujem.
tomili píše:In the skin’s settings there is a “Restore Settings” item, but I didn’t find the “Save” item. How can I save the settings so that when installing on a clean image I don’t have to reconfigure everything?
dr.eam píše:shamann, všetko ok, len ..je treba tolko piconov v skine ?
napríklad v zozname staníc by tento jeden nemusel byť (vid. príloha)
ja ho tam mám síce transparentný ale bežne tam je s čiernym pozadím a to potom prekáža.
Je to zbytočné tam aj tak.
shamann píše:
1. ak ti nevyhovuje mozes si ho upravit
2. samozrejme nie je problem pridat dalsi typ, napis mi typ (nazov o ktory ide) a posli upravu - uprav screenshot ako by mal vyzerat, prip. co odstranit
dr.eam píše:
vyhovuje mi screen aký som poslal , len v ňom odstrániť picon v rámčeku, myslím že je tam zbyočný.
Ď.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník