Diskusia

Moderátor: Moderátoři

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3400
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 02 lis 2019 08:45

ok, v dalsom update to bude ako predtym, zatial to uprav prepisanim G17screens.py z prilohy v:

Kód: Vybrat vše
/usr/lib/enigma2/python/Screens/


a restart GUI
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Příspěvky: 191
Registrován: 03 kvě 2015 16:53

Re: Diskusia

Příspěvekod kostik123456 » 03 lis 2019 07:27

shamann píše:ok, v dalsom update to bude ako predtym, zatial to uprav prepisanim G17screens.py z prilohy v:

Kód: Vybrat vše
/usr/lib/enigma2/python/Screens/


a restart GUI

Vďaka, už sa to korektne zobrazuje.
Pekný deň.

Příspěvky: 41
Registrován: 11 úno 2015 20:24

Re: Diskusia

Příspěvekod dr.eam » 10 lis 2019 21:54

ahoj shamann, nanovo som inštaloval dm920 a ked som išiel obnoviť nastavenie zo zálohy configu fhdg17 , tak zelenáč. v prílohe crashlog.

A ešte prosím ťa ako nastaviť cestu pre prezobrazenie piconov, v ponuke GP4 sú predovolené iba cesty /usr/share/enigma/picon/ alebo /data/picon , a nechce sa mi zakaždým kopírovať picony do /usr/share...

a poprosím trochu roztiahnuť tabulku vid screen, v origo skine vidieť celú cestu.

Ď.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3400
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 11 lis 2019 12:59

dr.eam píše:ahoj shamann, nanovo som inštaloval dm920 a ked som išiel obnoviť nastavenie zo zálohy configu fhdg17 , tak zelenáč. v prílohe crashlog.

A ešte prosím ťa ako nastaviť cestu pre prezobrazenie piconov, v ponuke GP4 sú predovolené iba cesty /usr/share/enigma/picon/ alebo /data/picon , a nechce sa mi zakaždým kopírovať picony do /usr/share...

a poprosím trochu roztiahnuť tabulku vid screen, v origo skine vidieť celú cestu.

Ď.


/usr/share/enigma/picon pre velke picony a /usr/share/enigma/picon_50x30 pre male picony, kopirovat nic netreba ak pouzivas FHDG, ten automaticky presmeruje /usr/share/enigma/... na aktualne nastavenu cestu pre picon v FHDG, teda: staci v tomto nastaveni dat cestu /usr/share/enigma/picon a FHDG stiahnut picony na lubovolne umiestnenie

crashlog - dik, pozriem, prip. opravim

screen - pozriem, prip. upravim

Příspěvky: 41
Registrován: 11 úno 2015 20:24

Re: Diskusia

Příspěvekod dr.eam » 16 lis 2019 11:41

ahoj, zistil si niečo , prečo nejde tá obnova zo zálohy conf?
skúšam to aj na VUčku , ale tiež to nejak nefunguje, ale aspoň nieje zelenáč, pred tým mi to fungovalo...

Ď.

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3400
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 16 lis 2019 12:09

je to opravene od ver. 3.16

Příspěvky: 41
Registrován: 11 úno 2015 20:24

Re: Diskusia

Příspěvekod dr.eam » 16 lis 2019 12:19

shamann píše:je to opravene od ver. 3.16


super, už ro funguje , dík za tvoj čas a ochotu.

Ď.

Příspěvky: 20
Registrován: 13 úno 2019 03:33

Re: Diskusia

Příspěvekod veles24 » 09 pro 2019 06:01

Добрый день,уважаемый Шаман.Очень просим сделать возможность, выбора " ТИП ЭКРАНА ВЫБОРА КАНАЛОВ" PIG (+act,several ,left)2. КАК на скрине.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3400
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 09 pro 2019 12:47

veles24 píše:Добрый день,уважаемый Шаман.Очень просим сделать возможность, выбора " ТИП ЭКРАНА ВЫБОРА КАНАЛОВ" PIG (+act,several ,left)2. КАК на скрине.


if you mean left side - serviceslist - this is managed by image only FHDG do not manage this

если вы имеете в виду левую сторону - список услуг - это управляется только "image" FHDG не управлять этим

Příspěvky: 20
Registrován: 13 úno 2019 03:33

Re: Diskusia

Příspěvekod veles24 » 09 pro 2019 15:57

В скине HD16 это было (до версии 9.71) ,в HD17 этой возможности -нет..

Příspěvky: 20
Registrován: 13 úno 2019 03:33

Re: Diskusia

Příspěvekod veles24 » 09 pro 2019 16:09

"ДВОЙНАЯ СТРОКА"

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3400
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 10 pro 2019 12:26

yes, in the old versions of HDG16 it was ....

to explanation: services list is specific object generated by image and now every image use own definitions and there is no universal compatible services list and this is a reason why option to change services list is no longer available

да, в старых версиях HDG16 это было ....

к объяснению: список сервисов - это конкретный объект, сгенерированный "image", и теперь каждое "image" использует собственные определения, и универсального списка совместимых сервисов нет, и это является причиной, по которой опция изменения списка сервисов больше не доступна

Příspěvky: 19
Registrován: 20 úno 2018 12:59

Re: Diskusia

Příspěvekod Paul2081 » 24 pro 2019 11:01

Šťastné a veselé Vánoce všem, zvláštní poděkování shamannovi za jeho práci.

Příspěvky: 202
Registrován: 23 bře 2017 16:03

Re: Diskusia

Příspěvekod winnettuu » 22 led 2020 00:28

nahral som posledny update, poster sa pekne zobrazuje
bolo by mozne upravit volbu pre nastavenie posteru tak, aby sa na obrazovke zobrazoval poster + infobar, extra infobar a ikona pre hlasitost pri nastavovani pozicie posteru? teraz je to taky pokus a omyl, aby sa to neprekryvalo, hlavne ked sa meni aj velkost posteru
Dreambox DM500 HD, USB Kingston MobileLite G4/SanDisk Micro SDHC 32GB Ultra Class 10 UHS-I, IcyBox/eSATA WD Red 2TB, Boot-X, OpenPLi 4.0, Full HD Glass17

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3400
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 22 led 2020 13:58

nie je to jednoduche spravit ako pises, az bude viac casu, skusim nieco vymysliet ...

Příspěvky: 202
Registrován: 23 bře 2017 16:03

Re: Diskusia

Příspěvekod winnettuu » 22 led 2020 21:38

stacilo by to aj zjednodusene, napr. by sa pre infobar, extrainfobar a hlasitost zobrazovali "sede" plochy oramovane cervenym ramcekom (podobne ako je muted hlasitost)
Dreambox DM500 HD, USB Kingston MobileLite G4/SanDisk Micro SDHC 32GB Ultra Class 10 UHS-I, IcyBox/eSATA WD Red 2TB, Boot-X, OpenPLi 4.0, Full HD Glass17

Příspěvky: 26
Registrován: 07 srp 2019 22:39

Re: Diskusia

Příspěvekod 9000peter » 23 led 2020 18:04

Hoj Shamann.
Poprosím ikonku.
serviceapp_setup2.png.
Ďakujem.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3400
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 23 led 2020 18:59

9000peter píše:Hoj Shamann.
Poprosím ikonku.
serviceapp_setup2.png.
Ďakujem.


pozadovana ikona je v baliku a online od 28.9.2019, staci stiahnut ...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Příspěvky: 26
Registrován: 07 srp 2019 22:39

Re: Diskusia

Příspěvekod 9000peter » 23 led 2020 19:40

Áno je to tak sorry dal som aktualizovať iné ikony.

Příspěvky: 132
Registrován: 08 pro 2014 20:33

Re: Diskusia

Příspěvekod tomili » 28 úno 2020 11:48

In the skin’s settings there is a “Restore Settings” item, but I didn’t find the “Save” item. How can I save the settings so that when installing on a clean image I don’t have to reconfigure everything?
SONY BRAVIA KDL-46HX925 LED 3D.
SONY BDV N-9100W.
SAMSUNG QLED  QE55Q8CNA
SAMSUNG 3D SMART TV UE40ES6100W.
DREAMBOX DM920 UHD S2X FBC MULTISTREAM Merlin 4 (SSD 240 GB)
DREAMBOX DM 800 HD SE OPENPLI 7.0 by Ednaz
OPENBOX S4 HD PRO+ ПО 2.12.33

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3400
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 28 úno 2020 17:38

tomili píše:In the skin’s settings there is a “Restore Settings” item, but I didn’t find the “Save” item. How can I save the settings so that when installing on a clean image I don’t have to reconfigure everything?


setup of FHDG auto write actual settings of FHDG after "save" in the setup always on the actually selected path in the setup in chapter path - path to fhdg cfg file so easy you can set path to any device f.e. SD card, /data and after new flash of image you can in the setup activate "restore settings" and press "save" skin set all available option but before this I recommended to download all files of skin from download menu

Příspěvky: 41
Registrován: 11 úno 2015 20:24

Re: Diskusia

Příspěvekod dr.eam » 29 úno 2020 20:03

shamann, všetko ok, len ..je treba tolko piconov v skine ?
napríklad v zozname staníc by tento jeden nemusel byť (vid. príloha)
ja ho tam mám síce transparentný ale bežne tam je s čiernym pozadím a to potom prekáža.
Je to zbytočné tam aj tak.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3400
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 29 úno 2020 20:24

dr.eam píše:shamann, všetko ok, len ..je treba tolko piconov v skine ?
napríklad v zozname staníc by tento jeden nemusel byť (vid. príloha)
ja ho tam mám síce transparentný ale bežne tam je s čiernym pozadím a to potom prekáža.
Je to zbytočné tam aj tak.


typov vyberu kanalov je niekolko desiatok, je tazke vyhoviet kazdemu ...

1. ak ti nevyhovuje mozes si ho upravit
2. samozrejme nie je problem pridat dalsi typ, napis mi typ (nazov o ktory ide) a posli upravu - uprav screenshot ako by mal vyzerat, prip. co odstranit

Příspěvky: 41
Registrován: 11 úno 2015 20:24

Re: Diskusia

Příspěvekod dr.eam » 01 bře 2020 19:31

shamann píše:
1. ak ti nevyhovuje mozes si ho upravit
2. samozrejme nie je problem pridat dalsi typ, napis mi typ (nazov o ktory ide) a posli upravu - uprav screenshot ako by mal vyzerat, prip. co odstranit


vyhovuje mi screen aký som poslal , len v ňom odstrániť picon v rámčeku, myslím že je tam zbyočný.

Ď.

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3400
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 02 bře 2020 08:47

dr.eam píše:
vyhovuje mi screen aký som poslal , len v ňom odstrániť picon v rámčeku, myslím že je tam zbyočný.

Ď.


mozes mi, prosim, napisat, ktory je to typ? asi som slepy, ale neviem taky typ najst ....

PředchozíDalší

Zpět na Full HD Glass17

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků