Moderátor: Moderátoři
9000peter píše:Ešte jeden taký menší problém tieto okná by sa dali poriešiť aby to zobrazovali komplet neviem či je to skinom, image ATV 6.3 alebo samotný pluginom archív czsk premium.
Ďakujem.
9000peter píše:Hoj. Jedno okno je už vyriešené druhé autor pravdepodobne rieši.
Ak sa dá menu ikona : TiVuStream List by Lululla2.png.
Havana píše::) Buď zdráv Shamann. Už jsem dlouho neobtěžoval, protože máš vše dost dobře vymakané. Až teď jsem narazil na problém. Začal jsem zkušebně přijímat IPTV a to z buketu , přetransformovaný seznam na E2, a zde nastává problém - vše funguje se všemi skiny, včetně FHDG 17 v základním nastavení - programy fungují, lehce se přepínají atp. Problém ale nastane okamžitě při použití mojí konfigurace FHDG 17 - při přepnutí na program IPTV se program přepne, roztočí se spinner a točí se klidně i více než 30 sekund, než je možné znovu přepnout. V některých případech se dokoce už točit nepřestane a je třeba restart. Že by nestíhalo železo (Vu+Solo 4k)??? V příloze posílám můj FHDG 17 config. Používám infobar se ZZPiconami a hlavně seznam kanalů s PIP+PIG.... Je to nepříjemné - když chci použít IPTV, tak musím nejdříve resetovat nastavení FHDG 17 a po použití zase vrátit konfiguraci... Díky za případné řešení
Havana píše: Jinak připomínky,nedostatky , na které jsem si zvykl:
- seznam kanalů PIP +PIG funguje korektně asi jen na VTI a Black Hole - všude jinde problém (pokud někdo ví o jiném image pro VU+, kde to korektně funguje - napište. Většinou se změnou kurzoru zmizne zvuk původního kanálu)
Havana píše:- při obnově konfigurace se neobnoví nastavení seznamu kanálů PIG+PIP - musí se ručně znovu nastavit - to mne netrápí
Havana píše:- při změně skinu z FHD 17 na jakýkoliv jiný hlásí image chybu a obvykle se zhroutí - pomáhá jen okamžité vymazání FHDG 17 a následná reinstalace...
Paul2081 píše:To shamann Prosím tě, nějak mě to vypadlo, jsou v piconech i pivony radií?
djakac9 píše:THE SAME PROBLEM AND WITH ME AFTER UPDATING(Gemini image dm 900 uhd)
kostik123456 píše:Ahoj shamann, ja som narazil na ďaľší problém v novom update 2.90...
Chcel som naladiť nový kanál Al Iraqia News HD na 13°E a píše mi "CHYBA - zlyhalo vyhľadávanie (error starting scanning)!
Pro zmene skinu na Merlin vyhľadalo v poriadku, čiže chyba bude v tvojom image, v predošlej verzii 2.88 vyhľadávalo v poriadku. Občas mi kanály zbeldnú(sivá farba), ako keby v DM chýbal satellites.xml.
Občas sa to stávalo keď bol nejaký update, ale po prepísaní satellites.xml už bolo všetko OK, teraz nie. Momentálne mi to ide, ale občas sa stane, že to zbledne. Prikladám screen pri ladení kanálov. Nenaladí nič, ani komplet, ani jeden transpondér. Prosím mrkni na to.
AHOJ.
djakac9 píše:satfinder crashes the enigma after updating skins
Screen <class 'Plugins.SystemPlugins.Satfinder.plugin.Satfinder'>((0,), {}): <type 'exceptions.AttributeError'>
Traceback (most recent call last):
File "/usr/lib/enigma2/python/mytest.py", line 371, in create
return screen(self, *arguments, **kwargs)
File "/usr/lib/enigma2/python/Plugins/SystemPlugins/Satfinder/plugin.py", line 50, in __init__
self.tuner = Tuner(self.frontend)
AttributeError: 'Satfinder' object has no attribute 'frontend'
shamann píše:djakac9 píše:THE SAME PROBLEM AND WITH ME AFTER UPDATING(Gemini image dm 900 uhd)kostik123456 píše:Ahoj shamann, ja som narazil na ďaľší problém v novom update 2.90...
Chcel som naladiť nový kanál Al Iraqia News HD na 13°E a píše mi "CHYBA - zlyhalo vyhľadávanie (error starting scanning)!
Pro zmene skinu na Merlin vyhľadalo v poriadku, čiže chyba bude v tvojom image, v predošlej verzii 2.88 vyhľadávalo v poriadku. Občas mi kanály zbeldnú(sivá farba), ako keby v DM chýbal satellites.xml.
Občas sa to stávalo keď bol nejaký update, ale po prepísaní satellites.xml už bolo všetko OK, teraz nie. Momentálne mi to ide, ale občas sa stane, že to zbledne. Prikladám screen pri ladení kanálov. Nenaladí nič, ani komplet, ani jeden transpondér. Prosím mrkni na to.
AHOJ.
fix:
1 unpack g17ServiceNum.py from attachment / rozbal g17ServiceNum.py z prilohy
2. overwrite in /usr/lib/enigma2/python/Components/Converter/ - prepis v /usr/lib/enigma2/python/Components/Converter/
3. restart GUI
kostik123456 píše:...
PS - Jedna otázočka, HDGlass16 už nebudeš vyvíjať? Díkes.
shamann píše:kostik123456 píše:...
PS - Jedna otázočka, HDGlass16 už nebudeš vyvíjať? Díkes.
realne je koniec, vynimocne len v pripade nejakeho extra vazneho problemu...
tomili píše:Hello dear shamann .... I installed the image of Open Vision 9.2-r40 when installing the skin, I didn’t give anyone an error, and when I hit the plug-in menu I got an error
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník