Administrátor
Moderátor: Moderátoři
vojda píše:DÍKY Shaman za trpělivost už mi všechno maká ....jen v tom GSÚ mám stále sprace zařízení Neaktivní (červené) díky
cat /proc/cpuinfo
vojda píše:Jaký příkaz mám dát do telnetu?
cat /proc/cpuinfo
shamann píše:request - pozadovany ak je v pocasi navoleny provider Yahoo, pre jeho funkcnost je potrebny prave request - staci ho dat aby ho FHDG nainstaloval alebo zmenit providera pre pocasie na MSN
winnettuu píše:...
1. FHDG17 setup
- volba OLED sa stale zobrazuje pre DM500 HD
cat /proc/stb/info/model
winnettuu píše:2. Weather
- prestali sa zobrazovat udaje o pocasi pre jednotlive dni
- menil som providera MSN/Yahoo, vymazal a znova pridal Mesta, ale nepomohlo to
winnettuu píše:3. Special Info Type
- v setupe sa help obrazok pre Special Info Type zobrazuje zdeformovany
winnettuu píše:4. Weather - nazov mesta
- pri zadavani alebo editovani nazvu mesta system ponukne dialog, kde je mozne pomocou tlacitok 0-9 napisat nazov mesta
- bolo by mozne pridat do tohto dialogu podporu pre virtulanu klavesnicu po stlaceni tlacitka TEXT na ovladaci? zadavanie pomocou virtualnej klavesnice je podla mna pre uzivatela ovela pohodlnejsie ako "trafit" button so spravnym pismenom
shamann píše:winnettuu píše:...
1. FHDG17 setup
- volba OLED sa stale zobrazuje pre DM500 HD
zavisi ako detekuje HW image: zadaj v telnete a pozli vypis, ak tam nie je dm5xx preto sa ti moznost zobrazuje, potom je to na staznost u tvorcov image
- Kód: Vybrat vše
cat /proc/stb/info/model
shamann píše:winnettuu píše:2. Weather
- prestali sa zobrazovat udaje o pocasi pre jednotlive dni
- menil som providera MSN/Yahoo, vymazal a znova pridal Mesta, ale nepomohlo to
moja chyba, bude sucastou dalsej aktualizacie - tato chyba nastane len ak nie je zahlavie nastavene na predvolene, prikladam opravu, otestuj
shamann píše:winnettuu píše:3. Special Info Type
- v setupe sa help obrazok pre Special Info Type zobrazuje zdeformovany
- chyba v help pictures, opravene a online, staihni help znova
shamann píše:winnettuu píše:5. Weather - vlozenie noveho zaznamu
- az asi po 2 rokoch pouzivania som zistil, ze tam su 2 moznosti:
Insert a new city
Insert a new line
- bolo by mozne pridat do dialogu buttony Save + Exit a pridat kratke info, co sa ma tam zadat? napr. ze je potrebne zadat len prve pismena mesta, ak sa zadava mesto
winnettuu píše:1. vypisuje dm500hd
winnettuu píše:5. Weather - vlozenie noveho zaznamu
- az asi po 2 rokoch pouzivania som zistil, ze tam su 2 moznosti:
Insert a new city
Insert a new line
- bolo by mozne pridat do dialogu buttony Save + Exit a pridat kratke info, co sa ma tam zadat? napr. ze je potrebne zadat len prve pismena mesta, ak sa zadava mesto
winnettuu píše:6. Icons type
v setupe FHDG17 Menu Icons => Choose Icons vidim vzdy iba jeden typ pre icony. aky zmysel ma davat moznost volby vyberu, ak existuje iba jedna moznost pre vyber? nebolo by lepsie nezobrazovat Menu Icons?
winnettuu píše:7. Tuner
prepokladam, ze vacsina uzivatelov pouziva iba jeden tuner, v infobare sa potom zobrazuje vzdy A. mne osobne sa to zda zbytocne, naco zobrazovat udaj, ktory je vzdy rovnaky. bolo by mozne zmenit setup FHDG17 pre pocet tunerov tak, aby bolo mozne zadaj aj 0? ak by bolo 0 tunerov na zobrazenie, potom by sa udaj A v infobare nezobrazoval
tomili píše:dear shamann missing item selection info on lcd screen
shamann píše:tomili píše:dear shamann missing item selection info on lcd screen
yes, you are right ... fixed from ver. 2.75 and you can check it
winnettuu píše:1. Zobrazenie tunera
po poslednom update mam nastavene "Number of tuners" = disabled, ale nefunguje to, tuner A sa stale zobrazuje
winnettuu píše:2. Farba tunera
az teraz som si vsimol, ze tuner by mal menit farbu podla stavu (active, recording....). ale u mna je tuner vzdy modry, farbu nemeni
winnettuu píše:3. Vodiace 0 v case
mam nastavene "Ignore leading 0 in time" = disabled, ale v hlavicke Weather to ignorovane nie je (07:00)
winnettuu píše:4. Format datumu
bolo by mozne doplnit do nastaveni format datumu pre Weather a Enhanced Weather? ak by bol v datume aj den, tak by sa zobrazovali dva riadky, ak by bol iba datum, tak by sa zobrazoval iba jeden riadok. v hlavicke Weather by sa zobrazoval vzdy iba jeden riadok vo zvolenom formate
shamann píše:winnettuu píše:1. Zobrazenie tunera
po poslednom update mam nastavene "Number of tuners" = disabled, ale nefunguje to, tuner A sa stale zobrazuje
omyl, funguje ako ma, zrejme si nepochopil na co sluzi samotna kapitola "TUNERS", a teda na zobrazenie stavu tunerov - je pouzite v niektorych typoch (extra)infobarov(12,33,46,48,50,51,52,56,60,62,88,89), to co ty chces je ikona v rade dynamickych ikon, moznost v nastaveniach FHDG na jej vypnutie nie je (ak by bola, tak by bola v kapitole EXTRA INFOBAR)
ak chces, mozes si to jednoducho upravit, nastavenim velkosti <widget name="tuner" na 0 napr. <widget name="tuner" position="1822,882" size="0,0" a skin bude tuner ignorovat v rade ikon
shamann píše:winnettuu píše:2. Farba tunera
az teraz som si vsimol, ze tuner by mal menit farbu podla stavu (active, recording....). ale u mna je tuner vzdy modry, farbu nemeni
rovnako ako 1. funguje ako ma spolahlivo
winnettuu píše:...
skusil som to na extrainfobare 46 a tuner sa zobrazuje vzdy iba vo farbe aktivny, ak dam recording a potom aj poprepinam kanaly, stale sa tuner zobrazuje vo farbe aktivny. pri tom ak je recording, tak vedla blika cervene R, co je spravne
tomili píše:dear shaman there are problems in time
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 2 návštevníků