Diskusia

Moderátor: Moderátoři

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3483
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 15 zář 2020 12:11

tomko píše:Ahoj, nainstaloval som openATV 6.5 a infobar mam prazdny. vies poradit co z tym?
prijimac gigablue ue4K. vdaka


ktoru verziu si instaloval? openatv 6.5 je podporovana od verzie 4.xx, pouzi poslednu 5.03

ak vojdes do menu - moduly mas nejaku chybovu hlasku? ak ano posli screenshot

Příspěvky: 31
Registrován: 07 pro 2014 19:42

Re: Diskusia

Příspěvekod a.baloo » 05 říj 2020 15:08

Ja som chcel dnes otestovat OpenATV 6.5 ale ani skin ani GSU mi nenabehne. To webradioFS si nevsimaj, ale ani skin ani GSU mi nejde. Daval som verziu skin 5.03 a GSU 11.08. V com moze byt problem? dik
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
VU+ Duo 4K, WD Red 1TB, USB 32GB, OpenATV 6.4

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3483
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 05 říj 2020 17:08

vies mi poslat vypis z telnetu z instalacie?

Příspěvky: 31
Registrován: 07 pro 2014 19:42

Re: Diskusia

Příspěvekod a.baloo » 05 říj 2020 17:25

uff, vratil som spat zalohu, lebo manzelka chcela pozerat telku kedze neslo gsu nemal som oscam. ale mozem to skusit flesnut znova. ten vypis z telnetu myslis ked sa instaloval skin? teda co vypisovalo pocas instalacie? lebo instalacia mi nevyhodila ziadnu chybu, ze by nieco chybalo, ale mozno som prehliadol. dik
VU+ Duo 4K, WD Red 1TB, USB 32GB, OpenATV 6.4

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3483
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 05 říj 2020 18:29

ano, presne to myslim, komplet vypis z instalacie, potom budem snad vediet kde je problem, mozes poslat vypis aj z instalacie gsu aj z fhdg, neponahla to, kludne az si najdes cas, openatv nie je este zdaleka plne funkcna, je tam mnoho chyb

Příspěvky: 31
Registrován: 07 pro 2014 19:42

Re: Diskusia

Příspěvekod a.baloo » 05 říj 2020 22:21

tak som z toho jelen :-) . teraz som to skusil znova a ide to v pohode aj GSU aj FHDG. prikladam obrazky nizsie. ale ako pises vela veci tam nefunguje. pre zmenu mi nejde hbbtv a cooltvguide, na ktory som dost zvyknuty, takze idem spat na 6.4. ospravedlnujem sa, ze som otravoval. nechapem preco to na prvy krat nezbehlo. dik
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
VU+ Duo 4K, WD Red 1TB, USB 32GB, OpenATV 6.4

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3483
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 06 říj 2020 08:42

ok, vdaka za info, z vypisu pekne vidno, ze sa aktivovala spravna verzia . python38, ano, zial je to tak 6.5 je dost problematicka -ako beta verzia, problem je v podpore pluginov pre python 3, preto mas problem, mne v poslednej verzii nefungoval ani LCD4Linux(sucast openatv) pre display, musel som ho opravit, pod. fancontrol2

Příspěvky: 20
Registrován: 20 úno 2018 12:59

Re: Diskusia

Příspěvekod Paul2081 » 10 říj 2020 11:47

To: shamann
Ahoj, po aktualizaci na VTi 15.0.0 se zpomalily funkce v HDGlass17 verze 5.03. Při rolovaní v programech vyskakuje pták a trva 5 sec než můžu přepnout. Víš co s tím?
Paul

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3483
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 10 říj 2020 13:02

skus zmenit typ vybru kanalov za niektory iny z imymi funkciami az zistis, ktora funkcia to sposobuje, prip. mi napis na akom type vyberu kanalov ti vznika tento problem

Příspěvky: 227
Registrován: 12 kvě 2015 15:04

Re: Diskusia

Příspěvekod Pavel » 11 říj 2020 10:31

po dlouholetém používání HDGlass16 jsem zkusil HDGlass17, ale byl jsem nemile překvapen že mi HDGlass17 zaplnil o cca 200 MB víc paměť než HDGlass16 (i s piconama), mam ji plnou z 96%, dá se s tím něco udělat? třeba něco z HDGlass17 odstranit? mam DM 920 a v něm je SSD disk

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3483
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 11 říj 2020 11:58

ano da, mas niekolko moznosti, nie je dovod pouzivat pre picony adresar v roote, zmen cestu na:

1. /data (ak pouzivas OE 2.5 image - je to cast flash, ktora sa pouziva pri flashovani, ale je dostatocne velka - 4GB na rozne files)
2. pouzi SD kartu
3. kedze mas SSD disk, kludne nastav cestu nan

z flash premiestni cely dir .../hdg17_files na nove umiestnenie alebo zmas cely dir a stiahni na nove umiestnenie vsetko znova, riesenie doporucujem v poradi ako som napisal najlepsie 1.

Příspěvky: 227
Registrován: 12 kvě 2015 15:04

Re: Diskusia

Příspěvekod Pavel » 12 říj 2020 14:33

díky za radu, udělal jsem první možnost

Předchozí

Zpět na Full HD Glass17

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron