VTI - LAN

Moderátor: Moderátoři

Příspěvky: 131
Registrován: 03 říj 2015 12:10

VTI - LAN

Příspěvekod rmrkvica » 23 bře 2020 07:05

Ahoj,

nezobrazuje se nastaveni site.

nastaveni-system-sit-LAN

VTI 14.06, HDGlass 3.38, Vu+ Duo, Uno.

S pozdravem, Roman

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3485
Registrován: 21 lis 2014 19:53

Re: VTI - LAN

Příspěvekod shamann » 23 bře 2020 10:56

dik za info, opravene od ver. 3.39, zatial si to mozes upravit:

v /usr/share/enigma2/hd_glass17/skin.xml

najdi:

Kód: Vybrat vše
   <screen name="AdapterSetup" position="center,210" size="840,720" title="Network Setup">
    <widget source="key_red" render="Label" position="0,652" zPosition="2" size="280,42" font="Prive3;33" halign="center" foregroundColor="red" transparent="1" />
    <widget source="key_green" render="Label" position="280,652" zPosition="2" size="280,42" font="Prive3;33" halign="center" foregroundColor="green" transparent="1" />
    <widget source="key_blue" render="Label" position="560,652" zPosition="2" size="280,42" font="Prive3;33" halign="center" foregroundColor="blue" transparent="1" />
    <widget name="config" position="15,0" size="810,240" font="Prive3;33" itemHeight="40" scrollbarMode="showOnDemand" />



a uprav takto:

Kód: Vybrat vše
    <screen name="AdapterSetup" position="center,210" size="840,720" title="Network Setup">
    <widget source="key_red" render="Label" position="15,652" zPosition="2" size="397,42" font="Prive3;33" halign="center" foregroundColor="red" transparent="1" />
    <widget source="key_blue" render="Label" position="427,652" zPosition="2" size="397,42" font="Prive3;33" halign="center" foregroundColor="blue" transparent="1" />
    <widget name="config" position="15,0" size="810,240" font="Prive3;33" itemHeight="40" scrollbarMode="showOnDemand" />


Příspěvky: 131
Registrován: 03 říj 2015 12:10

Re: VTI - LAN

Příspěvekod rmrkvica » 29 bře 2020 17:32

Ahoj,

po instalaci HDglass 3.39 a nasledujicim restartu se
automaticky aktivuje originalni VTI skin.

Vti 14.06 - HD glass 3.39 - Vu+Duo, Uno

S pozdravem, Roman

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3485
Registrován: 21 lis 2014 19:53

Re: VTI - LAN

Příspěvekod shamann » 30 bře 2020 06:13

efekt chyby z predoslej verzie, ak nechces aby sa to stalo pri nejakej chybe v skine v nastaveniach vypni moznost "prepnut na predvoleny skin pri chybe"

Příspěvky: 131
Registrován: 03 říj 2015 12:10

Re: VTI - LAN

Příspěvekod rmrkvica » 17 dub 2020 08:34

Ahoj,

chtel bych se zeptat, proc maji nove pikony pro Sky Cinema jiny design ?

S pozdravem, Roman

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3485
Registrován: 21 lis 2014 19:53

Re: VTI - LAN

Příspěvekod shamann » 17 dub 2020 16:56

specifikuj, ktore o ktore picony ide, najlepsie z reference a ktory typ (biele, cierne...)

Příspěvky: 131
Registrován: 03 říj 2015 12:10

Re: VTI - LAN

Příspěvekod rmrkvica » 20 dub 2020 08:45

Ahoj,

jsou to bile picony pro Astra 19.2

stary - Sky Cinema Nostalgie - 1-0-16-204-4-85-C00000-0-0-0
novy - Sky Cinema Best Of -1-0-16-29-2-85-C00000-0-0-0

S pozdravem, Roman

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3485
Registrován: 21 lis 2014 19:53

Re: VTI - LAN

Příspěvekod shamann » 20 dub 2020 15:59

ok, vdaka za info, ide o chybu, ak sa podari bude to opravene v dalsej aktualizacii

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3485
Registrován: 21 lis 2014 19:53

Re: VTI - LAN

Příspěvekod shamann » 23 dub 2020 16:41

sky picons este nie su upravne v aktualnej aktualizacii pre nedostatok casu, snad v dalsej ...

Příspěvky: 131
Registrován: 03 říj 2015 12:10

Re: VTI - LAN

Příspěvekod rmrkvica » 24 dub 2020 08:55

Ahoj,

to nespicha. Mas nejake zkusenosti s IPTV ?
Da se to nejak naistalovat na Vu+ box , treba VAVOO TV ?

Rman

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3485
Registrován: 21 lis 2014 19:53

Re: VTI - LAN

Příspěvekod shamann » 24 dub 2020 16:00

picony sky su opravene a online....

iPtv, bud nejaky plugin poskytovatela, alebo ak mas url tak tie si mozes pridat napr. v dreamboxedite

Příspěvky: 131
Registrován: 03 říj 2015 12:10

Re: VTI - LAN

Příspěvekod rmrkvica » 31 kvě 2020 07:08

Ahoj,

v bilych piconach pro SKYLINK chybi
picona pro FIGHTBOX Ref. 1_0_16_17EA_C82_3_EB0000_0_0_0 .

Roman

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3485
Registrován: 21 lis 2014 19:53

Re: VTI - LAN

Příspěvekod shamann » 31 kvě 2020 10:30

vdaka za info, bude opravene v dalsej aktualizacii

Příspěvky: 131
Registrován: 03 říj 2015 12:10

Re: VTI - LAN

Příspěvekod rmrkvica » 01 črc 2020 08:10

Ahoj,

mas i vliv na zobrazovani nazvu poradu. V posledni dobe pozoruji ve Skylinku
u programu AutoMotoSport HD(nemecky program), ze se nazev poradu zobrazuje v cestine(necitelne) a
nekdy v nemcine.

S pozdravem, Roman

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3485
Registrován: 21 lis 2014 19:53

Re: VTI - LAN

Příspěvekod shamann » 01 črc 2020 09:23

nemam vpliv, co dostane to zobrazi ..., spravne zobrazenie znakov riesi "encoding.conf", ktory je sucastou image a ten si musis upravit, ak myslis zobrazenie v de alebo cz to riesi vysielacia strana a samozrejme image, nie skin

Příspěvky: 131
Registrován: 03 říj 2015 12:10

Re: VTI - LAN

Příspěvekod rmrkvica » 19 črc 2020 12:06

Ahoj,

u programu Schlager Deluxe, Astra 19.2 Ref. 1_0_1_23_F_85_C00000_0_0_0 se nezobrazuje picona,
ale SES.

S pozdravem, Roman

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3485
Registrován: 21 lis 2014 19:53

Re: VTI - LAN

Příspěvekod shamann » 19 črc 2020 19:03

ok, dik za info, ak sa podari, bude opravene v dalsej aktualizacii

Příspěvky: 131
Registrován: 03 říj 2015 12:10

Re: VTI - LAN

Příspěvekod rmrkvica » 22 črc 2020 05:44

Stejny problem je u programu Zee One HD-Astra 19.2-Ref. 1_0_19_2775_409_1_C00000_0_0_0-bile picony.

Příspěvky: 131
Registrován: 03 říj 2015 12:10

Re: VTI - LAN

Příspěvekod rmrkvica » 23 črc 2020 08:54

Ten Zee One HD ukoncil koncem kvetna vysilani. Tak se to sam vyresilo.


Zpět na Full HD Glass17

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 1 návštěvník

cron