zobrazenie kanalov na tlacidle OK

Moderátor: Moderátoři

Příspěvky: 12
Registrován: 24 lis 2015 07:51

zobrazenie kanalov na tlacidle OK

Příspěvekod MacikTO » 25 dub 2019 07:18

Ahoh , chcem sa spytať v čom može byť problém po inštalácii a nastavení HDGlass17 mi nejde na tlačidle OK zoznam kanalov...je na tlačidle TV a aj radio, ale aj v nastaveniach ATV 6.2 je nastavenie na tlačidle OK zoznam kanalov...v HD glase som nastavil aj mapovanie neutrino a nepomohlo...po prejdení na skin metrix tlačidla funguju podla nastaveniako maju len v Hd glase nie..Dakujem za nazory...

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3485
Registrován: 21 lis 2014 19:53

Re: zobrazenie kanalov na tlacidle OK

Příspěvekod shamann » 25 dub 2019 12:30

standardne skin pouziva OK na riadenie zobrazenia extra screenu, po nastaveni na typ Neutrino v FHDG uz OK nepouziva ignoruje ho

Příspěvky: 16
Registrován: 26 pro 2014 13:10

Re: zobrazenie kanalov na tlacidle OK

Příspěvekod mida » 25 dub 2019 12:35

MacikTO píše:Ahoh , chcem sa spytať v čom može byť problém po inštalácii a nastavení HDGlass17 mi nejde na tlačidle OK zoznam kanalov...je na tlačidle TV a aj radio, ale aj v nastaveniach ATV 6.2 je nastavenie na tlačidle OK zoznam kanalov...v HD glase som nastavil aj mapovanie neutrino a nepomohlo...po prejdení na skin metrix tlačidla funguju podla nastaveniako maju len v Hd glase nie..Dakujem za nazory...

treba nastaviť aj ATV image mapovanie na neutrino - tuším MENU/INFO PANEL
VU+SOLO 4K Open ATV 6.3 FLASH a niekoľko image v multiboot na USB-testy
Golden Media Triplex DualBoot SW 1.2.80/E2 Open ATV 6.3
Skylink ICE

Příspěvky: 12
Registrován: 24 lis 2015 07:51

Re: zobrazenie kanalov na tlacidle OK

Příspěvekod MacikTO » 26 dub 2019 10:37

Dakujem uz som v nastaveniach image nastavil neutrino a tlacidlo funguje len mam problem este nastavit posuvanie po stranach pravym tlacitkom sa mi prehadzuju bouqety...ale tlacidlami CH+- to funguje len tie v ponuke image nie su nastavitelne...

Příspěvky: 10
Registrován: 02 bře 2015 14:52

Re: zobrazenie kanalov na tlacidle OK

Příspěvekod tigana1981 » 26 dub 2019 17:03

Podla mna ti to uz nastavit posuvanie po stranach pravym tlacitkom nepojde,aspon mne sa to nepodarilo.Podarilo sa mi to len s kobinaciou s pluginom pauli neutrino key map ,ale nainstalovat na cistu instalaciu open atv.

Příspěvky: 4
Registrován: 17 čer 2020 22:42

Re: zobrazenie kanalov na tlacidle OK

Příspěvekod palca » 17 čer 2020 23:17

Zdravim,
mam vu+uno4k pouzivam VTi skin AtileHD a tlacitka som premapoval modulom Multibutton - OK=zoznam kanalov, END=InfoBar, v image je zruseny casovac InfoBaru po aktivacii tlac. OK, kriz hore-dole=kanal+-.
Po prepnuti na skin HDGlass17 sa do zoznamu vobec nedostanem jedine cez Help, OK pusti Infobar ale casovany, End nereaguje.
Da sa to nejako upravit, lebo nastavovat parabolu a info sa ti straca je robota za trest.
Diky za pomoc.

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3485
Registrován: 21 lis 2014 19:53

Re: zobrazenie kanalov na tlacidle OK

Příspěvekod shamann » 18 čer 2020 05:48

palca píše:Zdravim,
mam vu+uno4k pouzivam VTi skin AtileHD a tlacitka som premapoval modulom Multibutton - OK=zoznam kanalov, END=InfoBar, v image je zruseny casovac InfoBaru po aktivacii tlac. OK, kriz hore-dole=kanal+-.
Po prepnuti na skin HDGlass17 sa do zoznamu vobec nedostanem jedine cez Help, OK pusti Infobar ale casovany, End nereaguje.
Da sa to nejako upravit, lebo nastavovat parabolu a info sa ti straca je robota za trest.
Diky za pomoc.


v nastaveniach FHDG v kapitole OSTATNE povolit mapovanie Neutrino

Příspěvky: 4
Registrován: 17 čer 2020 22:42

Re: zobrazenie kanalov na tlacidle OK

Příspěvekod palca » 19 čer 2020 23:32

shamann píše:
palca píše:Zdravim,
mam vu+uno4k pouzivam VTi skin AtileHD a tlacitka som premapoval modulom Multibutton - OK=zoznam kanalov, END=InfoBar, v image je zruseny casovac InfoBaru po aktivacii tlac. OK, kriz hore-dole=kanal+-.
Po prepnuti na skin HDGlass17 sa do zoznamu vobec nedostanem jedine cez Help, OK pusti Infobar ale casovany, End nereaguje.
Da sa to nejako upravit, lebo nastavovat parabolu a info sa ti straca je robota za trest.
Diky za pomoc.


v nastaveniach FHDG v kapitole OSTATNE povolit mapovanie Neutrino


No to je parada, diky,
len ta poprosim, co mam este prepnut, aby sa vypol casovac InfoBaru podla nastavenia v image

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3485
Registrován: 21 lis 2014 19:53

Re: zobrazenie kanalov na tlacidle OK

Příspěvekod shamann » 20 čer 2020 11:32

to zavisi od toho ako chces aby sa zobrazoval infobar, ak nastavis cas 0 mal byt zobrazeny stale

Příspěvky: 4
Registrován: 17 čer 2020 22:42

Re: zobrazenie kanalov na tlacidle OK

Příspěvekod palca » 20 čer 2020 13:25

V povodnom image to mam nastavene tak, ze pri prepinani kanalov hore-dole-cislami-zoznam kanalov atd... sa casuje na 2 sek, ale ked stlacim OK(END) tak sa casovac zrusi aj pre InfoBar1 aj Infobar2 a mozem si precitat aj obsah filmu.

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3485
Registrován: 21 lis 2014 19:53

Re: zobrazenie kanalov na tlacidle OK

Příspěvekod shamann » 20 čer 2020 14:27

v kapitole INFOBAR/EXTRA INFOBAR nastav "ignoruj casovy limit infobaru" na "ano"

Příspěvky: 4
Registrován: 17 čer 2020 22:42

Re: zobrazenie kanalov na tlacidle OK

Příspěvekod palca » 22 čer 2020 02:31

shamann píše:v kapitole INFOBAR/EXTRA INFOBAR nastav "ignoruj casovy limit infobaru" na "ano"



Diky vsetko ide OK


Zpět na Full HD Glass17

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků