Diskusia

Moderátor: Moderátoři

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3602
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 16 úno 2021 17:29

jedine co ti viem poradit, je skusit pohladat v nastaveniach DE a ich plugins moznost deaktivovania funkcie po stlaceni OK, vseobecne v image co som pozeral je standardne riadenie, z coho vyplyva, ze nieco z DE rozsirenia blokuje tuto funkciu pre infobar a kedze pouzivaju vsetky ich sucasti len ako "so binary" je takmer nemozne zistit co to sposobuje a co realne robia tieto rozsirenia

Příspěvky: 20
Registrován: 10 led 2015 09:51

Re: Diskusia

Příspěvekod peterkom » 23 úno 2021 11:25

Shamann,ďakujem za odpoveď....
Poprosil by som Ťa ešte keby si sa pozrel na Plugin Radar Viewer,už asi mesiac nefunguje...Je to taký môj obľubený a už si mi raz ním pomáhal...
Ďakujem...

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3602
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 23 úno 2021 18:54

radar view 5.0 funguje normalne

Příspěvky: 20
Registrován: 10 led 2015 09:51

Re: Diskusia

Příspěvekod peterkom » 24 úno 2021 09:17

Ďakujem za odpoveď...Mal som tam staršiu verziu...Funguje...

Příspěvky: 47
Registrován: 19 říj 2016 21:52

Re: Diskusia

Příspěvekod Sat-An » 28 úno 2021 14:30

Where can i find the tuner settings in the latest version, i would like to go back in such a way that the frequency value is rounded so that it no longer shows the exact frequency.

Best Regards/ Sat-An

Příspěvky: 47
Registrován: 19 říj 2016 21:52

Re: Diskusia

Příspěvekod Sat-An » 01 bře 2021 00:07

Sat-An píše:Where can i find the tuner settings in the latest version, i would like to go back in such a way that the frequency value is rounded so that it no longer shows the exact frequency.

Best Regards/ Sat-An

Sorry, no need to answer, I found where this option is ....

Příspěvky: 47
Registrován: 19 říj 2016 21:52

Re: Diskusia

Příspěvekod Sat-An » 01 bře 2021 00:09

Sat-An píše:Where can i find the tuner settings in the latest version, i would like to go back in such a way that the frequency value is rounded so that it no longer shows the exact frequency.

Best Regards/ Sat-An


Sorry, no need to answer, I found where this option is ....

Příspěvky: 196
Registrován: 03 kvě 2015 16:53

Re: Diskusia

Příspěvekod kostik123456 » 02 bře 2021 21:33

Ahoj shamann,
šlo by spraviť big ikonu v MENU pre plugin webradiofs prosímťa, viz. môj náhľad MENU v DM900.
Ďakujem.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3602
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 03 bře 2021 11:03

kostik123456 píše:Ahoj shamann,
šlo by spraviť big ikonu v MENU pre plugin webradiofs prosímťa, viz. môj náhľad MENU v DM900.
Ďakujem.


nie je problem, posli mi z /tmp/missing_icon.txt alebo cely plugin

Příspěvky: 196
Registrován: 03 kvě 2015 16:53

Re: Diskusia

Příspěvekod kostik123456 » 03 bře 2021 19:40

shamann píše:
kostik123456 píše:Ahoj shamann,
šlo by spraviť big ikonu v MENU pre plugin webradiofs prosímťa, viz. môj náhľad MENU v DM900.
Ďakujem.


nie je problem, posli mi z /tmp/missing_icon.txt alebo cely plugin

Ahoj,
posielam radšej celý plugin a ďakujeeeem.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3602
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 03 bře 2021 20:09

pridane a online, stiahni znova menuikony

Příspěvky: 196
Registrován: 03 kvě 2015 16:53

Re: Diskusia

Příspěvekod kostik123456 » 03 bře 2021 20:13

shamann píše:pridane a online, stiahni znova menuikony

Super, moc díkes.

Příspěvky: 29
Registrován: 07 srp 2019 22:39

Re: Diskusia

Příspěvekod 9000peter » 12 bře 2021 20:34

Hoj Shamann dá sa nejako upraviť lepšie povedané opraviť aby sa pod tlačidlom ok dala uložiť aj iná funkcia keď tam dám barz čo furt tam je info panel díki.
ATV 6.4 octagon sf 4008.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Příspěvky: 17
Registrován: 26 pro 2014 14:10

Re: Diskusia

Příspěvekod mida » 13 bře 2021 09:30

9000peter píše:Hoj Shamann dá sa nejako upraviť lepšie povedané opraviť aby sa pod tlačidlom ok dala uložiť aj iná funkcia keď tam dám barz čo furt tam je info panel díki.
ATV 6.4 octagon sf 4008.

menu/panel info//výber rozloženia tlačidiel - použiť rozloženie tlačidiel Neutrino keymap - dať uložiť
v nastaveniach HDG 17 v položke ostatné - mapovanie tlačidiel Neutrino daj ÁNO -uložiť
potom tl. OK=zoznam programov
V ATV je ešte nastavenie tlač. skrátenej voľby
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
VU+SOLO 4K Open ATV 6.4 FLASH a niekoľko image v multiboot na USB-testy
Golden Media Triplex DualBoot SW 1.2.80/E2 Open ATV 6.4
Skylink ICE

Příspěvky: 29
Registrován: 07 srp 2019 22:39

Re: Diskusia

Příspěvekod 9000peter » 13 bře 2021 20:30

Dik za info.

Příspěvky: 12
Registrován: 09 říj 2015 18:08

Re: Diskusia

Příspěvekod Luko69 » 25 bře 2021 07:54

Funguje HD Glass aj na OpenATV 6.5 ? Vdaka

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3602
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 25 bře 2021 09:42

Luko69 píše:Funguje HD Glass aj na OpenATV 6.5 ? Vdaka


ano, funguje

Příspěvky: 196
Registrován: 03 kvě 2015 16:53

Re: Diskusia

Příspěvekod kostik123456 » 01 dub 2021 16:16

Ahoj shamann,
prosímŤa po aktualizácii tvojho skinu v novej verzii 5.16 mi nepravidelne hádže zelenú obrazovku pri stlačení tlačítka "Info" na vyvolanie EPG na diaľkovom ovládači DM900, image GP4.1 Unstable Experimental Enigma2: 4.3.2r14-r0.3.
V minuje verzii 5.14 bolo všetko v poriadku.
Pozeral som do Crash logu a píše tam, že to súvisí z tvojim skinom, teda aspoň si myslím... Môžeš prosíŤa na to pozrieť,
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3602
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 01 dub 2021 17:45

kostik123456 píše:Ahoj shamann,
prosímŤa po aktualizácii tvojho skinu v novej verzii 5.16 mi nepravidelne hádže zelenú obrazovku pri stlačení tlačítka "Info" na vyvolanie EPG na diaľkovom ovládači DM900, image GP4.1 Unstable Experimental Enigma2: 4.3.2r14-r0.3.
V minuje verzii 5.14 bolo všetko v poriadku.
Pozeral som do Crash logu a píše tam, že to súvisí z tvojim skinom, teda aspoň si myslím... Môžeš prosíŤa na to pozrieť,


problem nie je v skine FHDG..., ale v plugine: EasyInfo:

Kód: Vybrat vše
Screen <class 'Plugins.Extensions.EasyInfo.plugin.EasyInfo'>((), {}): <type 'exceptions.AttributeError'>
Traceback (most recent call last):
  File "/usr/lib/enigma2/python/mytest.py", line 376, in create
    return screen(self, *arguments, **kwargs)
  File "/usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/EasyInfo/plugin.py", line 430, in __init__
    self["list"] = EasyInfoPanelList(self.getMenuItems())
  File "/usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/EasyInfo/plugin.py", line 227, in __init__
    self.itemHeight = sizes.get(EasyInfoPanelList.SKIN_COMPONENT_ITEM_HEIGHT, 90 if isFHD else 60)
AttributeError: can't set attribute


ide o chybu v skin casti pluginu, kde pouzivaju nepodporovany atribut v enigme v OE 2.5, odinstaluj plugin a ziaden crash nebude

Příspěvky: 196
Registrován: 03 kvě 2015 16:53

Re: Diskusia

Příspěvekod kostik123456 » 01 dub 2021 20:49

shamann píše:
kostik123456 píše:Ahoj shamann,
prosímŤa po aktualizácii tvojho skinu v novej verzii 5.16 mi nepravidelne hádže zelenú obrazovku pri stlačení tlačítka "Info" na vyvolanie EPG na diaľkovom ovládači DM900, image GP4.1 Unstable Experimental Enigma2: 4.3.2r14-r0.3.
V minuje verzii 5.14 bolo všetko v poriadku.
Pozeral som do Crash logu a píše tam, že to súvisí z tvojim skinom, teda aspoň si myslím... Môžeš prosíŤa na to pozrieť,


problem nie je v skine FHDG..., ale v plugine: EasyInfo:

Kód: Vybrat vše
Screen <class 'Plugins.Extensions.EasyInfo.plugin.EasyInfo'>((), {}): <type 'exceptions.AttributeError'>
Traceback (most recent call last):
  File "/usr/lib/enigma2/python/mytest.py", line 376, in create
    return screen(self, *arguments, **kwargs)
  File "/usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/EasyInfo/plugin.py", line 430, in __init__
    self["list"] = EasyInfoPanelList(self.getMenuItems())
  File "/usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/EasyInfo/plugin.py", line 227, in __init__
    self.itemHeight = sizes.get(EasyInfoPanelList.SKIN_COMPONENT_ITEM_HEIGHT, 90 if isFHD else 60)
AttributeError: can't set attribute


ide o chybu v skin casti pluginu, kde pouzivaju nepodporovany atribut v enigme v OE 2.5, odinstaluj plugin a ziaden crash nebude


Aha, ďakujem už je to OK.

Předchozí

Zpět na Full HD Glass17

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 2 návštevníků