Diskusia

Moderátor: Moderátoři

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3495
Registrován: 21 lis 2014 19:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 15 zář 2020 11:11

tomko píše:Ahoj, nainstaloval som openATV 6.5 a infobar mam prazdny. vies poradit co z tym?
prijimac gigablue ue4K. vdaka


ktoru verziu si instaloval? openatv 6.5 je podporovana od verzie 4.xx, pouzi poslednu 5.03

ak vojdes do menu - moduly mas nejaku chybovu hlasku? ak ano posli screenshot

Příspěvky: 31
Registrován: 07 pro 2014 18:42

Re: Diskusia

Příspěvekod a.baloo » 05 říj 2020 14:08

Ja som chcel dnes otestovat OpenATV 6.5 ale ani skin ani GSU mi nenabehne. To webradioFS si nevsimaj, ale ani skin ani GSU mi nejde. Daval som verziu skin 5.03 a GSU 11.08. V com moze byt problem? dik
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
VU+ Duo 4K, WD Red 1TB, USB 32GB, OpenATV 6.4

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3495
Registrován: 21 lis 2014 19:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 05 říj 2020 16:08

vies mi poslat vypis z telnetu z instalacie?

Příspěvky: 31
Registrován: 07 pro 2014 18:42

Re: Diskusia

Příspěvekod a.baloo » 05 říj 2020 16:25

uff, vratil som spat zalohu, lebo manzelka chcela pozerat telku kedze neslo gsu nemal som oscam. ale mozem to skusit flesnut znova. ten vypis z telnetu myslis ked sa instaloval skin? teda co vypisovalo pocas instalacie? lebo instalacia mi nevyhodila ziadnu chybu, ze by nieco chybalo, ale mozno som prehliadol. dik
VU+ Duo 4K, WD Red 1TB, USB 32GB, OpenATV 6.4

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3495
Registrován: 21 lis 2014 19:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 05 říj 2020 17:29

ano, presne to myslim, komplet vypis z instalacie, potom budem snad vediet kde je problem, mozes poslat vypis aj z instalacie gsu aj z fhdg, neponahla to, kludne az si najdes cas, openatv nie je este zdaleka plne funkcna, je tam mnoho chyb

Příspěvky: 31
Registrován: 07 pro 2014 18:42

Re: Diskusia

Příspěvekod a.baloo » 05 říj 2020 21:21

tak som z toho jelen :-) . teraz som to skusil znova a ide to v pohode aj GSU aj FHDG. prikladam obrazky nizsie. ale ako pises vela veci tam nefunguje. pre zmenu mi nejde hbbtv a cooltvguide, na ktory som dost zvyknuty, takze idem spat na 6.4. ospravedlnujem sa, ze som otravoval. nechapem preco to na prvy krat nezbehlo. dik
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
VU+ Duo 4K, WD Red 1TB, USB 32GB, OpenATV 6.4

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3495
Registrován: 21 lis 2014 19:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 06 říj 2020 07:42

ok, vdaka za info, z vypisu pekne vidno, ze sa aktivovala spravna verzia . python38, ano, zial je to tak 6.5 je dost problematicka -ako beta verzia, problem je v podpore pluginov pre python 3, preto mas problem, mne v poslednej verzii nefungoval ani LCD4Linux(sucast openatv) pre display, musel som ho opravit, pod. fancontrol2

Příspěvky: 20
Registrován: 20 úno 2018 11:59

Re: Diskusia

Příspěvekod Paul2081 » 10 říj 2020 10:47

To: shamann
Ahoj, po aktualizaci na VTi 15.0.0 se zpomalily funkce v HDGlass17 verze 5.03. Při rolovaní v programech vyskakuje pták a trva 5 sec než můžu přepnout. Víš co s tím?
Paul

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3495
Registrován: 21 lis 2014 19:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 10 říj 2020 12:02

skus zmenit typ vybru kanalov za niektory iny z imymi funkciami az zistis, ktora funkcia to sposobuje, prip. mi napis na akom type vyberu kanalov ti vznika tento problem

Příspěvky: 227
Registrován: 12 kvě 2015 14:04

Re: Diskusia

Příspěvekod Pavel » 11 říj 2020 09:31

po dlouholetém používání HDGlass16 jsem zkusil HDGlass17, ale byl jsem nemile překvapen že mi HDGlass17 zaplnil o cca 200 MB víc paměť než HDGlass16 (i s piconama), mam ji plnou z 96%, dá se s tím něco udělat? třeba něco z HDGlass17 odstranit? mam DM 920 a v něm je SSD disk

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3495
Registrován: 21 lis 2014 19:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 11 říj 2020 10:58

ano da, mas niekolko moznosti, nie je dovod pouzivat pre picony adresar v roote, zmen cestu na:

1. /data (ak pouzivas OE 2.5 image - je to cast flash, ktora sa pouziva pri flashovani, ale je dostatocne velka - 4GB na rozne files)
2. pouzi SD kartu
3. kedze mas SSD disk, kludne nastav cestu nan

z flash premiestni cely dir .../hdg17_files na nove umiestnenie alebo zmas cely dir a stiahni na nove umiestnenie vsetko znova, riesenie doporucujem v poradi ako som napisal najlepsie 1.

Příspěvky: 227
Registrován: 12 kvě 2015 14:04

Re: Diskusia

Příspěvekod Pavel » 12 říj 2020 13:33

díky za radu, udělal jsem první možnost

Příspěvky: 18
Registrován: 02 čer 2015 18:03

Re: Diskusia

Příspěvekod oneeeee » 17 lis 2020 08:01

ahoj shamann
neuvažuješ o zmene skinu ? začiatočné písmeno veľké a zvyšok malé , alebo všetky malé .
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
už len duo4K

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3495
Registrován: 21 lis 2014 19:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 17 lis 2020 14:00

oneeeee píše:ahoj shamann
neuvažuješ o zmene skinu ? začiatočné písmeno veľké a zvyšok malé , alebo všetky malé .


dik za tip, ale nie

Příspěvky: 43
Registrován: 11 úno 2015 19:24

Re: Diskusia

Příspěvekod dr.eam » 20 lis 2020 20:18

tmp.jpg


ahoj , len info či by si mohol upraviť skin zobrazenia inštalovania miestneho rozšírenia z tmp
vid. príloha , okno je moc malé.

Ď.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3495
Registrován: 21 lis 2014 19:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 21 lis 2020 11:30

dr.eam píše:
tmp.jpg


ahoj , len info či by si mohol upraviť skin zobrazenia inštalovania miestneho rozšírenia z tmp
vid. príloha , okno je moc malé.

Ď.


aky image? napis ako vyvolam to okno, cez ktore menu - idealne celu cestu

Příspěvky: 43
Registrován: 11 úno 2015 19:24

Re: Diskusia

Příspěvekod dr.eam » 21 lis 2020 19:20

shamann píše:
aky image? napis ako vyvolam to okno, cez ktore menu - idealne celu cestu


image OpenPli 7.3 ,
vstupujem cez doplnky...správa softweru...inšatlovať miestne rozšírenia...inernal flash tmp

Ď.

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3495
Registrován: 21 lis 2014 19:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 22 lis 2020 11:18

dr.eam píše:
image OpenPli 7.3 ,
vstupujem cez doplnky...správa softweru...inšatlovať miestne rozšírenia...inernal flash tmp

Ď.


OK, upravene v dalsej aktualizacii..., ak chces mozes si to skusit upravit, staci v skin.xml z FHDG najst vsetky screeny zacinajuce na IPKG,Ipkg a zmenit ich nazov na OPKG,Opkg

Příspěvky: 121
Registrován: 03 čer 2015 07:34

Re: Diskusia

Příspěvekod rom2005 » 22 lis 2020 12:47

Ahoj Shamann, jelikož už nejdou stahovat picony, musím aktualizovat HDG17 online z v. 3.55 na 5.XX. Za tu dobu mezitím došlo určitě k mnoha změnám. Myslíš, že aktualizace proběhne bez problémů nebo mám čekat nějaká úskalí? Mám DreamOS 4.3.2. r12.

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3495
Registrován: 21 lis 2014 19:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 22 lis 2020 14:21

rom2005 píše:Ahoj Shamann, jelikož už nejdou stahovat picony, musím aktualizovat HDG17 online z v. 3.55 na 5.XX. Za tu dobu mezitím došlo určitě k mnoha změnám. Myslíš, že aktualizace proběhne bez problémů nebo mám čekat nějaká úskalí? Mám DreamOS 4.3.2. r12.


pred aktualizaciou si urcite sprav zalohu, upgrade by mal prebehnut ok, ale nikdy nevies co sa moze stat

Příspěvky: 121
Registrován: 03 čer 2015 07:34

Re: Diskusia

Příspěvekod rom2005 » včera, 11:19

Ano , díky. Proběhlo to bez problémů. Na závěr chtěl bych upozornit na nesprávné nové poconSat black. Na 45°W je Intelsat, ne Eutelsat a na 30°W je Hispasat, ne HellasSat.

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3495
Registrován: 21 lis 2014 19:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » dnes, 08:32

rom2005 píše:Ano , díky. Proběhlo to bez problémů. Na závěr chtěl bych upozornit na nesprávné nové poconSat black. Na 45°W je Intelsat, ne Eutelsat a na 30°W je Hispasat, ne HellasSat.


ok, dik za info, preverim to a opravim

Předchozí

Zpět na Full HD Glass17

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků