Diskusia

Moderátor: Moderátoři

Příspěvky: 132
Registrován: 08 pro 2014 20:33

Re: Diskusia

Příspěvekod tomili » 05 čer 2020 13:39

shamann píše:
tomili píše:everything went smoothly ... still fix it please ... cuts off each other


ope vision?

Yes
SONY BRAVIA KDL-46HX925 LED 3D.
SONY BDV N-9100W.
SAMSUNG QLED  QE55Q8CNA
SAMSUNG 3D SMART TV UE40ES6100W.
DREAMBOX DM920 UHD S2X FBC MULTISTREAM Merlin 4 (SSD 240 GB)
DREAMBOX DM 800 HD SE OPENPLI 7.0 by Ednaz
OPENBOX S4 HD PRO+ ПО 2.12.33

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3400
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 05 čer 2020 16:42

please send me a link to download latest open vision for dm900/920 or send me packed whole dir /usr/share/enigma2

Příspěvky: 132
Registrován: 08 pro 2014 20:33

Re: Diskusia

Příspěvekod tomili » 05 čer 2020 19:22

shamann píše:please send me a link to download latest open vision for dm900/920 or send me packed whole dir /usr/share/enigma2

https://www.mediafire.com/folder/1a24nu ... _10.1_(New)_enigma2_images
SONY BRAVIA KDL-46HX925 LED 3D.
SONY BDV N-9100W.
SAMSUNG QLED  QE55Q8CNA
SAMSUNG 3D SMART TV UE40ES6100W.
DREAMBOX DM920 UHD S2X FBC MULTISTREAM Merlin 4 (SSD 240 GB)
DREAMBOX DM 800 HD SE OPENPLI 7.0 by Ednaz
OPENBOX S4 HD PRO+ ПО 2.12.33

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3400
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 05 čer 2020 20:47

tomili píše:..._(New)_enigma2_images


please test this:

find in FHDG17 skin.xml screen "ChoiceBox" and replace with this:

Kód: Vybrat vše
<screen name="ChoiceBox" position="center,center" size="1200,900" title="">
      <widget name="text" position="10,10" size="1180,90" font="Regular;33"/>
      <widget name="list" position="10,120" size="1180,765" font="Regular;32" itemHeight="45" enableWrapAround="1" scrollbarMode="showOnDemand" transparent="1" />
  </screen>


then restart GUI

Příspěvky: 132
Registrován: 08 pro 2014 20:33

Re: Diskusia

Příspěvekod tomili » 06 čer 2020 11:31

shamann píše:
tomili píše:..._(New)_enigma2_images


please test this:

find in FHDG17 skin.xml screen "ChoiceBox" and replace with this:

Kód: Vybrat vše
<screen name="ChoiceBox" position="center,center" size="1200,900" title="">
      <widget name="text" position="10,10" size="1180,90" font="Regular;33"/>
      <widget name="list" position="10,120" size="1180,765" font="Regular;32" itemHeight="45" enableWrapAround="1" scrollbarMode="showOnDemand" transparent="1" />
  </screen>


then restart GUI

I did not find this .... Here is my xml
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
SONY BRAVIA KDL-46HX925 LED 3D.
SONY BDV N-9100W.
SAMSUNG QLED  QE55Q8CNA
SAMSUNG 3D SMART TV UE40ES6100W.
DREAMBOX DM920 UHD S2X FBC MULTISTREAM Merlin 4 (SSD 240 GB)
DREAMBOX DM 800 HD SE OPENPLI 7.0 by Ednaz
OPENBOX S4 HD PRO+ ПО 2.12.33

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3400
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 06 čer 2020 12:35

tomili píše:I did not find this .... Here is my xml


from line 680 to line 719

Příspěvky: 132
Registrován: 08 pro 2014 20:33

Re: Diskusia

Příspěvekod tomili » 06 čer 2020 19:19

shamann píše:
tomili píše:I did not find this .... Here is my xml


from line 680 to line 719

Passed on to default skin .... That's how I did it
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
SONY BRAVIA KDL-46HX925 LED 3D.
SONY BDV N-9100W.
SAMSUNG QLED  QE55Q8CNA
SAMSUNG 3D SMART TV UE40ES6100W.
DREAMBOX DM920 UHD S2X FBC MULTISTREAM Merlin 4 (SSD 240 GB)
DREAMBOX DM 800 HD SE OPENPLI 7.0 by Ednaz
OPENBOX S4 HD PRO+ ПО 2.12.33

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3400
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 06 čer 2020 20:08

tomili píše:Passed on to default skin .... That's how I did it


yes, it is ok and working well, I tested with latest release open vision today with FHDG 3.60 where is autopatch of ChoiceBox screen

Příspěvky: 108
Registrován: 03 čer 2015 08:34

Re: Diskusia

Příspěvekod rom2005 » 09 čer 2020 18:20

Ahoj Shamann,
ne, že by na tom byl stavěn svět, ale jen tak z principu. (Já nehledám chyby, ale ony si mě vždy najdou.) Proč je ve screenshotu jiný název kanálu v channelsellection a jiný v infobaru? Jde o tu tečku.

screenshot.rar
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Příspěvky: 108
Registrován: 03 čer 2015 08:34

Re: Diskusia

Příspěvekod rom2005 » 09 čer 2020 19:06

V channelsellection ve všech třech default skinech opravdu tečka je, stejně jako v infobaru. Jen V FHDG tečka není v channelsellection.

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3400
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 10 čer 2020 09:03

zrejme ti ide o "." za nazvom kanalu v zozname kanalov - ako som uz pisal mnohokrat, tento list a prepocet zobrazenia jednotlivych poloziek v riadku zoznamu (nazov,epg,% atd.) riesi kazdy image samostane pre vypocet zo skinu pouzije len info o velkosti poloziek, font a farbu pre polozky (to je aj nastavitelne v FHDG), to ze nevidis znak "." na konci nazvu je dosledkom chyby v prepocte v image pri aktualne zvolenych parametroch

zaver: neide o chybu v FHDG ani ziadnom inom skine ak sa prejavi, ale ciste o chybu v image, ak nepouzivas nejaky specialny plugin, ktory generovanie tohto zoznamu riadi (existuju ale su specialne pisane pre konkretne image)

Příspěvky: 108
Registrován: 03 čer 2015 08:34

Re: Diskusia

Příspěvekod rom2005 » 10 čer 2020 09:32

Aha, děkuji za vysvětlení.

Příspěvky: 94
Registrován: 15 črc 2015 15:52

Re: Diskusia

Příspěvekod djakac9 » 12 čer 2020 10:17

hello if it is possible to insert missing menu icons plugins(XStreamity.png gutemine.png),thanks
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3400
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 12 čer 2020 10:58

djakac9 píše:hello if it is possible to insert missing menu icons plugins(XStreamity.png gutemine.png),thanks


no problem, but send me the file from /tmp/missing_menu_icons.txt

Příspěvky: 94
Registrován: 15 črc 2015 15:52

Re: Diskusia

Příspěvekod djakac9 » 12 čer 2020 11:57

here you go,thanks
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3400
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 12 čer 2020 15:24

djakac9 píše:here you go,thanks


thx, ...added and online - download menu

Příspěvky: 94
Registrován: 15 črc 2015 15:52

Re: Diskusia

Příspěvekod djakac9 » 12 čer 2020 16:00

perfect,thanks amiko
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Příspěvky: 108
Registrován: 03 čer 2015 08:34

Re: Diskusia

Příspěvekod rom2005 » 26 čer 2020 18:04

rom2005 píše:
shamann píše:
rom2005 píše:Tak ano, děkuji, budu rád za úpravu. Ale při dalších aktualizacích enigmy/image mi tato úprava zůstane? Resp. mohu v jakékoli verzi image nahradit inkriminovaný soubor tím tvým upraveným?



posielam upraveny, prepis v dm a restartni GUI, k tvojej otazke - ano, je vysoko pravdepodobne, ze aktualizacia to prepise, potom je potrebne spravit novu upravu (upraveny subor nemusi fungovat ak urobia v aktualizacia v nom zmenu)

Ano, díky, funguje. Jasně, u kanálů TV8 a otta je v EPG "prázdné něco a zároveň nic". Což se projevuje v infu o procentech pro čas programu jako 0%. Dělit nulou nelze,a to mu nechutnalo. Zajímavé, že při mých 15 tisících locklých kanálech to dělají pouze tyto dvě slovenské. Ale už se nedivím. Dodnes mi padá teletext na DM u STV, s tím si DMM company také nikdy neporadila a je na to krátká.

Již delší dobu jsem se nesetkal s (0%) v EPG u slovenských kanálů. Že by dal někdo do DMM echo a už to opravili v enigmě?

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3400
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 27 čer 2020 15:16

rom2005 píše:Již delší dobu jsem se nesetkal s (0%) v EPG u slovenských kanálů. Že by dal někdo do DMM echo a už to opravili v enigmě?


nemam o tom info a v git enigma2 nie je zmienka o uprave service listu

Příspěvky: 26
Registrován: 07 srp 2019 22:39

Re: Diskusia

Příspěvekod 9000peter » 29 čer 2020 20:17

Hoj shaman.
Neviem či je to 17-astkou alebo je chyba u mna.
Je v kope čas a názov relácie.
Octagon sf 4008 ATV 6.4
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3400
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » 30 čer 2020 07:55

9000peter píše:Hoj shaman.
Neviem či je to 17-astkou alebo je chyba u mna.
Je v kope čas a názov relácie.
Octagon sf 4008 ATV 6.4


je to znamy problem ..., v FHDG pouzivam font, ktory je fyzicky vacsi pri rovnakej velkosti ako bezne pouzivane fonty a tu nastava problem, kedy automaticky vypocet v image nefunguje korektne - nezistuje realnu velkost fontu (co je chyba v implementacie vypoctu v image), riesenie je a to uprava nastaveni pre EPG list v image - nepamatam si kde presne to maju - open atv nepouzivam

Příspěvky: 26
Registrován: 07 srp 2019 22:39

Re: Diskusia

Příspěvekod 9000peter » 30 čer 2020 11:54

Díki za nakopnutie už je to ok.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Příspěvky: 1
Registrován: 30 čer 2020 16:49

Re: Diskusia

Příspěvekod milan209 » 30 čer 2020 20:03

Zdravim.
Akosi neviem nájsť ako fhd glass 17 skin nainstalujem.
Mam octagon sf8008 a openatv 6.4. Som skor zaciatocnik. V pluginoch vidim len hdglass16 čo mi núka ponuka v skinoch.
Moja teoria je ze to treba hodiť do trebars adresara temp v boxe a nasledne cez telnet nainštalovať.
A ked nainstalujem hdglass17 on má automaticky picony skylinku?

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3400
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Diskusia

Příspěvekod shamann » včera, 10:28

tak ako kazdy iny plugin, moznosti je viac, su to zaklady prace s linuxovym hw... ano, jednou z moznosti je nakopirovat do /tmp a nainstalovat, ... nie, tie si treba v nastaveniach FHDG v ponuke stahovania stiahnut alebo nakopirovat rucne ak mas nejake vlastne

Předchozí

Zpět na Full HD Glass17

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků