DIGI CAM Modul a oscam

Moderátor: Moderátoři

Příspěvky: 35
Registrován: 22 lis 2014 14:31

DIGI CAM Modul a oscam

Příspěvekod BIGG BOSS » 01 pro 2016 13:54

Nakoľko sa už nejaký ten týždeň mordujem s problémom kompatibility súčasného dekódovania kanálom cez DIGI cam modul a dekodovania Tv programov z dekodovacej karty freesat ICE irdeto a C:line

Ide o to, že ak mám súčasne v VU+DUO 2 CAM Modul od DIGI a dekódovaciu kartu Freesat Ice Irdeto.. Prijímač si vyberá dekodovanie z CAM modulu. Na uvedenom CAM module mám aktívný iba zakladný balík + DIGI šport HD extra. Ak prepnem na niektorý z programom ktoré nemám predplatený na DIGI , ale mám predplatený na freesat, prijímač nedekoduje TV program. Ak vytiahnem CAM modul z CI slotu TV stanica okamžite nabehne.
Ako docieliť aby fungovalo súčastne dekodóvanie predpateného balíka z CAM modulu a predplateného balíka z dekódovacej karty..

V menu CAM modulu som hľadal nastavenia , ale nič kde by to bolo možné nastaviť som nenašiel..

Otváram na uvedené téma diskusiu
Obrázek
Obrázek

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2697
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: DIGI CAM Modul a oscam

Příspěvekod shamann » 01 pro 2016 19:07

priradie kanalov pre CI nezabralo?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Příspěvky: 35
Registrován: 22 lis 2014 14:31

Re: DIGI CAM Modul a oscam

Příspěvekod BIGG BOSS » 01 pro 2016 19:55

No práve ide o to , že ja v ponuke takú položku ako "priradenie CI v menu OpenPlI nemám..

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Skusil som v oscam zadať do dvbapi P:0D97, 1802, 1880, 0B00,. nejaký čas to pomôže, ale potom to zase nedekoduje..
Mám, ale podozrenie , že z dôvodu parovania karty a modulu táto možnosť je zakázaná, resp. obmedzená..
Naposledy upravil BIGG BOSS dne 01 pro 2016 20:18, celkově upraveno 1
Obrázek
Obrázek

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2697
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: DIGI CAM Modul a oscam

Příspěvekod shamann » 01 pro 2016 20:16

oszalohuj si openpli, a flashni BH image, a vyskusaj

Příspěvky: 35
Registrován: 22 lis 2014 14:31

Re: DIGI CAM Modul a oscam

Příspěvekod BIGG BOSS » 01 pro 2016 20:19

Ktorú verziu BH si použil ??
Obrázek
Obrázek

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2697
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: DIGI CAM Modul a oscam

Příspěvekod shamann » 01 pro 2016 20:33

kludne pouzi poslednu, ja osobne pouzivam starsiu 2.1.7 a ide spolahlivo, kedze nemam ziaden problem s nicim, nemam dovod upgradovat...

Příspěvky: 35
Registrován: 22 lis 2014 14:31

Re: DIGI CAM Modul a oscam

Příspěvekod BIGG BOSS » 02 pro 2016 20:41

Tak vyskúšal som BH 2.1.7 , žiaľ musím Vás sklamať v uvedenom image sa správaju moduly ešte horšie. CAM moduly a dek. karta freesat Irdeto Ice nefungujú súčastne.
Nedalo my to pokoj a hľadal som všetky možné spôsoby. Vrátil som image OpenPLI na ktorý nedám po skúsenostiach s BH dopustiť..

V Menu rozšírenia plugin extension som našiel plugin na "Priradenie CI" . Je to plugin ktorý je súčasťou aj spomínaného plugin v BH.. Žiaľ nepoznačil som si jeho presný názov, ospravedlňujem sa .

Nechcem predbiehať, ale vyzeráto tak, že po priradení staníc v CI fungujú súčasne CAM Moduli od DIGI , AntikSat, aj freesat karta..

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

..možno niekto má uvedený plugin aj samostatne.. Určite by to pomohlo aj ďalším..
Obrázek
Obrázek

shamann
Administrátor
Příspěvky: 2697
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: DIGI CAM Modul a oscam

Příspěvekod shamann » 03 pro 2016 15:53

takze nastavenie priradenia pre CI pomohlo ako som pisal hned na zaciatku ...

Příspěvky: 35
Registrován: 22 lis 2014 14:31

Re: DIGI CAM Modul a oscam

Příspěvekod BIGG BOSS » 03 pro 2016 16:28

Áno pomohlo.. Zatiaľ funguje aj na OpenPLI a taktiež na HDG skin..

Teda komu viac sedí OpenPLI nemusíte kvôli tomu meniť image..

THX shamann..
Obrázek
Obrázek


Zpět na Ostatne

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník