Karta Skylink ICE a oscam

Moderátor: Moderátoři

Příspěvky: 92
Registrován: 29 pro 2014 02:30

Re: Karta Skylink ICE a oscam

Příspěvekod maxim11 » 13 bře 2017 23:40

To vysvetlenie je nesprávne. Reshare určuje počet úrovní klientov, cez ktoré prejde. Teda 0 znamená priamy klient pripojený k serveru, 1 je klient pripojený na tohto klienta, 2 ďalšia úroveň atď. Reshare 9 znamená, že Tvoju kartu môže používať aj susedov pes.

Příspěvky: 42
Registrován: 06 pro 2014 22:43

Re: Karta Skylink ICE a oscam

Příspěvekod Milan C » 14 bře 2017 20:24

maxim11 píše:To vysvetlenie je nesprávne. Reshare určuje počet úrovní klientov, cez ktoré prejde. Teda 0 znamená priamy klient pripojený k serveru, 1 je klient pripojený na tohto klienta, 2 ďalšia úroveň atď. Reshare 9 znamená, že Tvoju kartu môže používať aj susedov pes.


Vďaka za vysvetlenie.
Dreambox 7020 HD OpenPLi 4 OE 2.0 Image
Dreambox 800 HD Se OpenPLi 4 OE 2.0 Image
LNB Inverto Black Ultra 7 x , Toroidná parabola Maximum T55

Příspěvky: 10
Registrován: 14 říj 2016 18:57

Re: Karta Skylink ICE a oscam

Příspěvekod rakrak » 09 dub 2017 16:47

Prosím jestli by se nemohl někdo podívat na tento příspěvek (vím, že je najiném fóru, ale přes to): http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=34 ... 39#p696401

Příspěvky: 131
Registrován: 03 říj 2015 13:10

Re: Karta Skylink ICE a oscam

Příspěvekod rmrkvica » 26 bře 2018 08:13

Ahoj,

potreboval bych poradit. Mam ICE kartu v DM 500 HD a Cccam 2.3.0. Nefunguji ale nove programy s CAID 0624. Nekde jsem se
docetl, ze je potreba nainstalovat a nakonfigurovat oscam. Otazka je jak ?

Predem dekuji, Roman

Příspěvky: 224
Registrován: 12 kvě 2015 15:04

Re: Karta Skylink ICE a oscam

Příspěvekod Pavel » 23 kvě 2018 20:45

shamann píše:ak si tu kartu kupoval teraz, tak je to na 99% M7 irdeto karta a ta ti v oscam-e nepojde!!!! iba v CAM module

shamann píše:NIE - len CAM modul irdeto alebo receiver so zabudovanym CAM modulom irdeto

promiň že tě zase obtěžuji, ale ty si vždy můj zachránce, jinde jsem četl že "V spominanom oscame s podporou dynamickeho camcryptu chodia vsetky karty.. M7, irdeto aj ice", nezměnilo se něco v tom že v oscamu není funkční karta Skylink IRDETO M7 0624 série 1043xxxxxxx ?

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3465
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Karta Skylink ICE a oscam

Příspěvekod shamann » 24 kvě 2018 08:00

Pavel píše:promiň že tě zase obtěžuji, ale ty si vždy můj zachránce, jinde jsem četl že "V spominanom oscame s podporou dynamickeho camcryptu chodia vsetky karty.. M7, irdeto aj ice", nezměnilo se něco v tom že v oscamu není funkční karta Skylink IRDETO M7 0624 série 1043xxxxxxx ?


verejna verzia taketo moznosti nema, ak mas moznost ziskat takuto verziu tak ti to asi pojde, netusim, takyto oscam nemam

Příspěvky: 224
Registrován: 12 kvě 2015 15:04

Re: Karta Skylink ICE a oscam

Příspěvekod Pavel » 24 kvě 2018 16:32

díky, taky jsem se už někde dočetl že je to neveřejná verze oscamu

Příspěvky: 2
Registrován: 16 pro 2014 19:42

Re: Karta Skylink ICE a oscam

Příspěvekod Imrisko » 03 úno 2020 11:52

Ahoj,
mam skylink kartu irdeto, mam raspberry Pi4 a kupil som USB citacku TBS 3102 5. Chcel by som Ta poprosit ci by si mi vedel by pomoct, prepinace na citacku ako mam nastavit?
oscam reader :
[reader]
label = skylink_irdeto
protocol = mouse
device = /dev/ttyUSB1
caid = 0624:000000
boxkey = A
rsakey = B
force_irdeto = 1
ecmnotfoundlimit = 5
detect = cd
mhz = 357
cardmhz = 357
ident = 0624:000000
group = 1
emmcache = 1,1,2,0
za pomoc vopred Ti dakujem

Dakujem
Ahoj
Imrisko

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3465
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Karta Skylink ICE a oscam

Příspěvekod shamann » 03 úno 2020 17:08

rad by som ti pomohol, ale bohuzial tebou popisovane zariadenie nemam, a teda neviem ako ma byt spravne definovany protocol a device, snad niekto iny kto ma s nim skusenosti ti pomoze

Příspěvky: 2
Registrován: 16 pro 2014 19:42

Re: Karta Skylink ICE a oscam

Příspěvekod Imrisko » 20 úno 2020 18:20

Ak mi dovolis este jednu otazku, vcera este mi isiel karta na 0624 a dnes na oscam vypisuje not found (0ms) a nic nedekoduje, prepol som na 0D96 a karta bez problemov ide. Vedel by si mi pomoct, ze v com moze byt problem.
[reader]
label = sky2
enable = 0
protocol = mouse
device = /dev/ttyUSB1
pincode = 0000
caid = 0624
boxkey = xxx
rsakey = xxx
force_irdeto = 1
detect = cd
mhz = 600
group = 2
emmcache = 1,2,2,0
Dakujem
Imrisko

shamann
Administrátor
Příspěvky: 3465
Registrován: 21 lis 2014 20:53

Re: Karta Skylink ICE a oscam

Příspěvekod shamann » 20 úno 2020 19:18

v prvom rade si pozri co ti hlasi log, ci ti nacita kartu a vidis entitlements, ak nenacita skus zmenit nastavenie fq pre kartu, alebo zrus nastavenie fq a ponechaj nech si nastavi sam ... ak kartu vidi, tak si skontroluj cely cfg, co ako mas nastavene, povolene pre dvbapi atd., moznosti je vela

Předchozí

Zpět na Ostatne

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník